Kynsilakkani

keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Lakat esittelyssä part. 1

Nyt vihdoin alan esittelemään teille lakkakokoelmaani merkki kerrallaan. Ensimmäisenä luvassa siis Aden Cosmetics. Kyseisiä lakkoja minulta löytyy 13 kappaletta ja omani olen ostanut Tuurista. Adenilla on myös nettisivut, joista voi lakkoja tilailla. Sinne pääset tästä . Vasta kuvia tänne lätkiessäni huomasin, että kuvasta jäi uupumaan kokonaan yksi lakka, mutta kiekolta se löytyy. Lakat lueteltuina vasemmalta oikealle. Jokaista lakkaa on kiekolla kolme kerrosta.Mustaglitteriöveri ja helmiäisvalkoinen
Mustaglitteriöveri on nimensä veroinen, se sisältää ainakin sinistä,punaista ja kultaista glitteriä. Täytyy tämäkin asia tarkistaa heti huomenissa. Helmiäisvalkoista saa tosiaan useamman kerroksen laittaa ennenkuin sitä kynnellä erottaa. Tämä oli muuten ensimmäinen lakkani, josta sitten koko homma lähti vähän käsistä. :D Kiitokset siskolleni siis!

Tummanvihreä, tummansininen ja mustaglitteriöveri
Tummanvihreä on taas sitten tooosi tumma. Niinkuin kuvasta huomaatte. Sininen on myös suht tumma, mutta alussa se oli tosi lirua. Nyttemmin se ei enää ole niin luirua mitä aluksi, mutta vieläkin se voisi olla hitusen parempaa.

Vaaleansininen, violetti ja tummanvihreä
Tuo vaaleansininen on kyllä aikas samanlainen mitä Color Clubin Lumin- Icecent, mutta kyllä nuissakin jonkinmoista eroa on. Violetti taas on aivan ihana! Tällä voisinkin pian lakata kynteni taas. Violetti sopii leimaamiseen mainioisti!

Oranssi, pinkki, punainen ja vaaleansinertävä
Oranssin olen saanut miehekkeeltäni. Mainio väri, oransseja ei liikaa olekaan. Pinkki taas on tuollainen hailakka pinkki. Mielestäni se ei ihan vaaleanpunainenkaan ole, joten luokittelen tämän pinkkeihin. :D Punainen taas on mielestäni melkein joulunpunainen! Tai ei ainakaan jää paljosta paitsi.

Kultainen, keltainen, limenvihreä ja oranssi
Keltainen on hieman sellainen tummempi keltainen. Ehkä jopa hiukan tunkkainen, mutta ei liiaksi. Ei siis ole kirkas keltainen. Limenvihreä taas no, se on limenvihreä. Mitä muutakaan siitä osaa kertoa. :D

Kupariglitteri (?), kultainen ja keltainen
Kupariglitteri ei ole peittävä edes kolmella kerroksella, kuten kuvasta huomaattekin. Sopii siis jonkun lakan päälle, mutta yksinään tämä ei oikein mene. Kultainen taitaa olla melkein lempparein näistä lakoista. Vaikka ei ihan kunnon kultainen taidakkaan väriltään olla..


Harmittaa, kun näillä lakoilla ei ole minkäänlaisia nimiä, en tiedä onko niillä jonkinsortin koodit olemassa. Tarkistan asian heti huomenna, kun töistä kotiudun ja ilmoitan asian sitten tänne. Nämä lakat muuten kuivuvat suht nopsaan ja hinnaltaankin nämä ovat olleet muutaman euron luokkaa, joten ei ollenkaan paha. :)

Mitäpä tuumailette? Mitä kenties haluaisitte, että kertoisin lakoista? Vai onko mitään lisättävää?:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti