Kynsilakkani

perjantai 16. marraskuuta 2012

Ostoksia Part 4.

Puretaanpas nyt hiukan tätä ostettujen tavaroiden listaa hieman teillekin. Niitä on vähän turhan monta tuolla odottamassa, jotenka asiaan siis. En nyt tässä jaarittele sen enempää, kun tästä tulee muutenkin suht pitkä kertomus.. :D Esittelen nyt  siis taannoisen Cesarsshopin ja TheBossin tilaukset. Tuotteet lueteltuina tuttuun tapaan vasemmalta oikealle.Perfect Mol-Ten
Hot Like Lava
Lumin- Icecent
Ultra Astral
Otherworldly
Space Case
Pucci Licious
Feelin' Groovy
Almoust Famous
Kaikilla lakoilla hintaa oli 4,02 €. Ei paha. Ale on muuten edelleen menossa Cesarshopissa, joten kannattaa katsoa sinne suuntaan!

W7: Peach,Pineapple,Strawberry ja Mint Choc huulikiillot+ Sally Hansen: Cuticle Remover

 Ylläolevat tuotteet tilasin TheBossilta. Nuo huulikiillot tuoksuu muuten ihan syötävän hyviltä! Näillä oli hintaa 3,90 €/kpl. Sally Hansenin Cuticle Removerin ostin sen takia, koska sellaista minulla ei vielä ollutkaan. Eilen testasinkin sitä. Vihreää, geelimäistä ainetta, jonka tuoksu toi mieleen uimahallin.. Ihan käypää tavaraa oli kuitenkin. Tällä oli hintaa 9,90 €.


Mitäs mieltä? Omistatteko kenties itse joitakin postauksessa esiteltyjä tuotteita? 

6 kommenttia:

  1. Oot ihan pikkusen vaa villiintyny! -släpä

    VastaaPoista
  2. HUHHUH :D sä oot kyllä yks kosmetiikkahamsteri. Sähän hukut kohta sinne kämppään noitten kaikkien tuotteiden keskelle kun niitä on niin paljon!

    VastaaPoista
  3. Oot iha hullllllu! -släpä

    VastaaPoista