Kynsilakkani

tiistai 6. marraskuuta 2012

Lumihiutaleita

Tuli muutama lakka taas postissa.. Esittelen ne jossakin välissä, sitten kun kaikki ovat saapuneet kotiin. Niitä tulee olemaan muutama.. Tässä postauksessa esittelen muutamat lakat mitä hain eilen taas Keskiseltä. Ihan varta vasten niiden takia sinne lähdin. :D Ei siinä tosin, ei tästä pitkästi sinne olekkaan niin on helppo siellä käydä. Siellä, kun lakkavalikoima on aika hyvä, samoin kuin muukin kosmetiikkapuoli.

Ensin kuitenkin esittelen teille yhdet lakkaukset viime viikolta. Aika hempeät niistä tuli, mutta tykkäsin kuitenkin. Varoituksen sana kynsinauhoista taasen, mutta helpoitukseksi kerron, että ne ovat jo paljon paremmassa kunnossa. Onneksi. Oikeaa väriä oli älyttömän vaikea vangita kuvaan, keskimmäisessä kuvassa väri taitaa olla lähimpänä totuutta, tai ainakin hyvin lähellä!Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Isadora- Second Nail
- Jordana- Sweetheart
- Leimailut laatasta AT9 (Mimaxilta ostettu)
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Pakkohan se oli saada lumihiutaleita kynsille, kun luntakin oli maassa. Nyt sitä ei ole yhtään enää, joten ei ole fiilistäkään laittaa uusia hiutaleita kynsille. Sitten, kun on lunta maassa niin fiiliskin on oikea. Sitä hetkeä odotellessa siis. Tuon Jordanan lakan ostin taannoin Fb:n kynsikoristekirppikseltä. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, kuivui suht nopeasti ja värikin oli mieluisa.

Nyt sitten ne muutamat lakat mitä Keskisen ostosparatiisista hain, lueteltuina vasemmalta oikealle.


Wild&Mild: Nightbird, Bronze Memory, Rimmel Metal Rush: Royal Blue, Purple Reign


Salaman kanssa.


Tässä Metal Rushit vielä yhdessä<3

Lähdin siis vain ja ainoastaan hakemaan nuita kahta Rimmelin Metal Rush lakkaa! Ihanat. Niitä esittelen tarkemmin täällä kyllä myöhemmin. :) Oon nyt illan kuolannu nuita lakkoja, nam. Harmittaa, kun siellä ei ollut sitä yhtä lakkaa joka vielä kuuluu tuohon Metal Rush sarjaan. Toisaalta ehkä selviän ilman sitä. Tietysti jos se tulee joskus vastaan niin pakko se on varmaan kotiuttaa!:D Wild&Mildit nyt näytti niin hyviltä ja halvan hinnan vuoksi kotiutin nekin. Niistäkin asiaa myöhemmin.

Mitä mieltä olette ostoksista?:) Heittäkää rohkeasti kommenttia!

2 kommenttia:

 1. ihanat noi lumihiutalekynnet, harmi ku lumi suli pois :( kiva blogi sulla ja kivoja ostoksia kans :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne on tänään satanut uudet lumet. Ehkä pian siis uusien lumihiutaleiden aika :D

   Kiitos kovasti!:)

   Poista