Kynsilakkani

lauantai 10. marraskuuta 2012

Ostoksia Part 3.

Nyt luvassa se taannoinen Mimaxin tilaus, josta jo edellisessä tekstissä mainitsinkin. Ensin tilasin sieltä 3 lakkaa, mutta sitten kävi niin, että seuraavana päivänä ne olivatkin alennuksessa. (Näin käy aina) Joten tein sinne seuraavana päivänä vielä uuden tilauksen, jolloin tilasin 4 lakkaa. Eli yhteensä siis 7. Lähti mopo käsistä. Glitter All The Way ja Glistening Snow kustantivat 10,50 €/kpl loput olivat 8,40 €/kpl. Ei kovin pahan hintaisia siis.
Glitter All The Way

Winter Holly


Angel Wings

Glistening Snow

Twinkle Lights

Love Marilyn

Lorelei's Tiara

Glitter All The Way, Winter Holly, Angel Wings ja Glistening Snow ovat China Glazen Holiday Joy kokoelmasta. Twinkle Lights taas on  Let it snow kokoelmasta ja Love Marilyn ja Lorelei's Tiara Eye Candy 3- D Glitters kokoelmasta. Nuista olen testannut Lorelei's Tiaran ja Winter Hollyn, muut odottavat vielä testaustaan. :) Tykkään niin mielettömästi!

Lopuksi laitan vielä Inkki Pinkiltä ja SannaTaralta tulleet tilaukset.Inkki Pinkiltä tilasin kynsikiekkoja 22 kpl. Vihdoin sain aikaiseksi tilata näitä. Toimitus oli ihan sairaan nopea! Kynsikiekot löydät täältä.SannaTaralta tilasin erilaisia tarroja ja water decalseja. Muun muassa jouluaiheisia, kukkia.. Niistä sitten käytössä näätte tarkempia kuvia. : )

Noniin, siinäpä ne. Kaikennäköistähän sieltä taas on tullut.. :D


Mitäs mieltä ostoksista? : )

4 kommenttia:

 1. Pari lakkaa :D Mullekin on nyt Mimaxilta tulossa Lorelei's Tiara, ei muuta, kun just tilasin ihanilta kynsiltä Im not a lionin, Unitedin ja Ruby Pumpsin <3
  Kiekkoja kyllä tarvisin....päh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähti mopo vähän käsistä...:D Im not a lion on kuumottanu mua niin kauan,mutta en sorru! :D Ja ihania lakkoja nuo kaikki muutkin mitä oot tilaillu. : )

   Poista
 2. Muutaman lakan oot taas vaan ostanu :D

  VastaaPoista