Kynsilakkani

tiistai 20. marraskuuta 2012

Alastomat Kynnet

Kuten otsikosta jo osaatte kukin päätellä, luvassa on alastomat kynnet. Juuri lakanpoiston jälkeen, ilman mitään öljyämisiä tai muita toimenpiteitä. Lähdin tähän haasteeseen Sonnelan Sonnen haastelemana, lukekaa lisää täältä niin selviää mistä on oikein kysymys. 

Itse aloitin kynsien lakkailun hieman yli vuosi sitten. Siitä lähtien kynnet ovat olleet aina lakattuina, ottamatta huomioon muutamia päiviä, joiden aikana olen ollut vain aluslakat kynsilläni. Keltaisuuden huomaa etenkin oikeassa kädessä ( syypää on myös tupakointi), joten lakat yksin eivät ole aiheuttaneet kellastumista. Vaikka laitankin aina kaksi kerrosta aluslakkaa värilakan alle, niin se ei aina estä kynsiä värjäytymistä. Aina näin ei tietenkään käy, mutta kyllä näitäkin sattuu. Sitten niihin kuviin.


Ei nämä nyt niin pahat ole. Pahemmatkin ne ovat olleet. Ennen kynteni liuskoittuivat jatkuvasti, mutta sen jälkeen, kun aloitin käyttämään Isadoran Second Nail:iä, ovat kynteni huomattavasti paremmassa kunnossa. Kynteni siis vieläkin jonkun verran liuskoittuvat, mutta eivät läheskään niin paljon kuin aikaisemmin. Kynteni ovat suht vahvat, mutta kyllä niistä uria löytyy. Eiväthän nämä täydelliset ole, mutta kyllä ne kelpaavat. Lakkojen allahan ne ovat jatkuvasti, joten ei nuita alastomia kynsiä paljon näy. :D


Mitäs tuumaatte? Meinaatteko kenties itse lähteä haasteeseen mukaan? 

1 kommentti:

  1. En tiennykkää että kynsilakatkin kellastuttaa kynsiä :o

    VastaaPoista