Kynsilakkani

lauantai 10. marraskuuta 2012

Winter Holly ja uudet tulokkaat

Luvassa taasen vihreät kynnet. Harvemmin on kyllä samanväristä lakkaa kahtena päivänä peräkkäin kynsillä. No, kerran nyt näinkin. Otsikosta joku voi ehkä jo päätellä mikä lakka on kyseessä. Sepä se, China Glazen Winter Holly. Glitteriä, taas. :D Nyt kuviin.
China Glaze- Winter Holly

Ihana! Kaikki missä on glitteriä kelpaa minulle. Winter Holly on tämän vuoden joulukokoelmasta. Tuollainen metsänvihreä lakka. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta. Winter Holly kuivuu nopeasti ja kuivuessaan se tekee mattamaisen pinnan. Ei tästä oikein muuta osaa sanoa, kuin että ostamisen arvoinen tapaus. En kadu.

Lakan tilasin Mimaxilta, hintaa tällä oli 8,40 €.  Huomenna voisinkin esitellä sen taannoisen Mimaxin tilauksen, kuvatkin on jo valmiiksi räpsitty.

Sitten näihin uusiin tulokkaisiin, jotka tänään kotiutuivat. Nämä ostin Fb:n Kynsikoristekirppikseltä, vaikka ei mun pitänyt nyt ostaa uusia lakkoja, mutta no, retkahdin. Nyt täytyy tosin pieni tauko ostamisessa pitää, koska testaamattomia lakkoja on paljon. Lukumäärästä ei ole tietoa, mutta tiedän että kovin pieni se ei ole..:D

Flormar Pretty- P12, Gosh- Bright Passion

Flormar Pretty- P12

Flormar Pretty P12. Tämän ostin itseasiassa vähän summanmutikassa, swatcheja katsomatta. Ihastuin! Ei kovin huono ostos siis. Väri on jonkinlainen fuksia kenties? Osaako joku analysoida paremmin, kuin minä?:D No, en tiedä. Ihana silti!


Gosh-  585 Bright PassionGoshin Bright Passion. Nam. Näyttää niin syötävän hyvältä. Musta pohja, jossa on tikkuhilettä. Tätä vähän swatchailinkin ja mustasta pohjasta huolimatta tämä on erittäin läpikuultavaa. Peittävyydestä ja sen sellaisesta voin kertoa sitten tarkemmin, kunhan testaan tätä ensin. :)

No, nyt ei juttu enää luista. Olkoot tämä siis tältä erää tässä. Huomenna sitten lisää, tai kenties jo tänään myöhemmin. (Vuorokausi on vaihtunut vasta sitten, kun on herännyt yöunilta.) :)

Mitäs olette lakoista mieltä? :  )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti