Kynsilakkani

torstai 8. marraskuuta 2012

Lorelei's Tiara

Nyt siis esittelyssä lakka, joka paljastui Mimaxin paketista mikä tänään minulle saapui. Myöhemmin esittelen koko paketin sisällön, kunhan kerkeän sen kuvata. Plus esiteltävänä on muutkin lähiaikoina saapuneet lakat ja tilaukset. Nyt vaan ei ole kerennyt, kun oon viettänyt töissä kaikki illat. Kuitenkin pidemmittä puheitta itse asiaan. :)


Oli vissiin hieman kylmä pihalla..

Nam.

Ja sepä se China Glazen Lorelei's Tiara! Kyseinen lakka on Eye Candy 3- D Glitters kokoelmasta. Aivan ihana lakka! Kynsillä tätä on kaksi kerrosta. En tosiaan lähtenyt koristelemaan tätä mitenkään, koska on tämä sen verran kaunis lakka. Itselleni tulee joulu mieleen tästä lakasta.. Tuleeko kenellekkään muulle? :D
Tilasin lakan tosiaan Mimaxilta, kun hintaa tällä oli 8,40 €.Tämä onkin ollut himotuslistalla jo jonkun aikaa. Ja nyt se on minun!

Sen verran paljastan, että paketista kuoriutui tämän lakan lisäksi 6 lakkaa. Herkkuja nekin. Mimaxilla on muuten tämän kuun voimassa tarjous, jossa Orlyt ja China Glazet ovat -20 % alennuksessa. :) Kannattaa siis käydä siellä kurkkimassa. ;)

Mitä mieltä lakasta?: )

8 kommenttia:

 1. Hmmm, nyt vasta näin miten kaunis tuo lakka on...pitäsköhän käyttää sittenkin bonuksensa siihen eikä water decalseihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, ehkäpä.:D Suosittelen kyllä kovasti!:)

   Poista
 2. Aivan ihana tuo lakka! Pitää varmaa itsekin ostaa tuo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitihän sitä nyt sit tehdä tilaus Transdesignille, että sain tuon lakan ja myös tuon Winter Hollyn :D Että paketin saapumista odotellessa :)

   Poista
  2. Noniin!:) Laitappas sitten juttua niistäkin. :)

   Poista
  3. Juu pitää laittaa heti kun paketti saapuu :)

   Poista