Kynsilakkani

keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Punaista glitteriä

Ja glitteriä, taas. Glitterlakoilla lakkaaminen on vaan niin simppeliä, kun ne ei useimmiten vaadi minkäänlaisia koristeluja lisäkseen. Tai itse en ainakaan raaski niitä juuri koristella. :D Koska no glitterit.<3 Näillä lakkauksilla tosiaan mentiin tämä päivä ja päivän päätteeksi ne kuoriutuivat pois.

Tänään tuli postissa 4 tilausta, kaikki kynsiin liittyvää.. Kuvailen ne huomenna ja kirjoittelen niistä sitten tarkemmin. Tulihan sieltä tavaraa kyllä taasen. Minkäs sille voi, kun netistä ostaminen vaan on niin simppeliä puuhaa. Ihmismieli on heikko. Ainakin minun kohdalla. Helppo sortua houkutuksiin. Nyt niihin kynsiin.


Käytetyt tuotteet:

- W7- Harder&Tuffer
- Mia Secret- Red
- Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Minä niin rakastan nuita lakkoja! Tuo kyseinen lakka tosiaan kuuluu Storm Of Glitter/ Glitter Ink kokoelmaan. Tuo puteli selkeästi siis Glitter Ink:iin. Edelleen hämmentää kumpaako nimeä tuo kokoelma kantaa. :D No väliäkös tuolla, kun lakka on kaunis! Kynsissä tuota on kaksi kerrosta, kuivuu kuin unelma. Väristä tulee mieleen joulu, ainakin itselleni.

Kertakaikkiaan ihana lakka! Itse omistan koko tämän kyseisen kokoelman, eli yhteensä siis 9 lakkaa. Pakkohan ne kaikki oli saada, koska no kyllä te tiedätte.:D Kyseiset lakat olen tilannut Jt-Cosmeticsilta. Käykää täältä kurkkimassa jos kiinnostuitte! :)

Huomenna luvassa siis ostoksia, pysykää kuulolla!:)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti