Kynsilakkani

maanantai 29. lokakuuta 2012

Kätköjä

Eli luvassa kynsiä arkistojen kätköistä. Tein kyllä uudet kynnet, mutta koska valoa ei ole riittävästi enää tähän aikaan, niin ne jäävät kuvattavaksi ja kerrottavaksi teille huomiseen. :) Laitan tässä nyt muutamat lakkaukset mitä on ollut. Vinkkinä, että glitteriä on luvassa. Yllättävää tällaiselta harakalta tosin. :D
Lakkana toimi Color Clubin Sugarplum Fairy. Ai että, tuo kimallus oli jotakin niin ihanaa! Tuli aikaslailla vaan tuijoteltua kynsiä, koska ne kimalti niin ihanasti. Nuissa muistaakseni on kaksi kerrosta kyseistä lakkaa. Ehdottomasti yksi lempparilakoista! Lakan olen tilannut Cesarsshopista.


Ja sitten seuraaviin:


Kärkikulumaa jo havaittavissa..

Nam,glitteriä. Tämä lakka on tosiaan Mia Secretin Storm of Glitter tai Glitter Ink sarjasta. En ole varma kumpaa nimeä sarja oikeastaan kantaa, koska joissakin pulloissa lukee tuo Storm Of Glitter ja joissakin Glitter Ink, hämmentävää..  Lakan nimikin on muuten niinkin mielikuvituksellinen, kuin Purple. Lakan seassa on hopeisia glittereitä, jotka tarttuvat siveltimeen kyllä hyvin eikä niitä tarvitse onkia lakan seasta. Tämä lakka kuivuu muuten ihan älyttömän nopeasti! Samoin kuin Mia Secretin muutkin lakat. Lakan olen tilannut jt-cosmeticsilta.

Nuiden glitterlakkojen poisto on kyllä välillä niin vmäistä hommaa, mutta foliotekniikka on onneksi keksitty. Huomasin myös sellaisen combon, jolla minulla lakat lähtevät laattoina irti. Glitterit mukaanlukien. Eli jos käytän Trindin Nail Keratine Repairia ja Protectoria + pikakuivattajana Cesarsin Rapid Dry: tä niin lakat lähtevät kävelemään kokonaisina ihan itsekseen päivän päätteeksi! :D Kätevää, eikä tarvitse odotella foliohatut sormienpäissä, että ne lähtisivät. Vaikka en kyllä foliotekniikkaa moiti, päinvastoin.:)


Huomenna lisää!

Ps. Ihanaa, jo neljä lukijaa! Kyllä se tästä lähtee. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti