Kynsilakkani

perjantai 26. lokakuuta 2012

Addiktio nro.2

Hajuvedet. Siis voi luoja, kuinka rakastan hyväntuoksuisia hajuvesiä.<3 Ja vartalosuihkeita, mutta niistä asiaa joskus muulloin.. :D Noh, kuten otsikkokin kertoo on näitäkin päässyt kertymään, Tosin ei niin paljon, kuin nuita huulirasvoja.

On vaan niin ihanaa suihkutella jotakin hyväntuoksuista hajuvettä ihan ympäriinsä, nam. Tosin tässäkin oon vähän hamsteri nimittäin jos joku hajuvesi on erityisen hyväntuoksuinen, niin en raaski sitä käyttää. Jaa, että miksikö? No koska se voi loppua! Ja mitä jos en löydäkkään sitä samaa tapausta uudestaan? Miten sitten käy? No, luultavasti en siihen kuolisi. :D Tosiaan, tämäkin on vähän räjähtänyt käsiin kuluneen vuoden aikana. Jännä, miten ihmeessä melkein nämä kaikki tuotteet on kotiutuneet vuoden sisällä!? En ymmärrä, mutta pidän näistä jokatapauksessa. :D Ja nyt sitten asiaan. Luvassa taas kirjaimellisesti kuvatulva,joten varautukaa. Tuotteet kerrottu vasemmalta oikealle.


Hmm, "muutama"


Yves Rocher: Monoi x2, Flowerparty, Fruits De Noel


Kindlooks, Broken Heart, Love by Lily Prune, Fashion Fever, Wild Heart-Pink Cookie, H&M- Golden Treasures


Boum: Green Tea Cherry Blossom, Vanille, Nimetön?


Love Generation Rock, Eau Zone, Love Never Dies


Star Nature- Coconut, Love Dance, Vanilla Fun


Chupa Chups: Nimettömiä. : (


So...? Enticing, In Love, Daring, For Me, Fab


So...? Sinful, Exciting, Eternal, Sensual, Kiss Me


Carnival, Vanilla Blues


Avon: Barbie x2

Noniin,siinäpä ne. :D En viitsinyt alkaa tarinoimaan tuonne kuvien väliin niin tarinoin sitten tähän. Yhteensä 36 kipaletta. No, onhan siinä muutaman ihmisen hajuvedet. Tiedostan sen kyllä.

Kaikista lemppareimmat nuista on nuo Yvessin, Boumit, So...?:t ja tuo Avonin Barbie! :D Siis yksinkertasesti tuo Barbie hajuvesi tuoksuu niiin syötävän hyvälle! Sellaselle karkkimaiselle..
Ainoat hajuvedet mitkä on vähän pettymyksiä niin on nuo Chupa Chupsit. Tottakai oletin niiden tuoksuvan hyvälle, kenties omenalle ja sen sellaisille. No pah, eivät kyllä tuoksuneet. : ( Suuri pettymys, mutta kyllä ne nuinkin menettelee.

Tämä addiktio oli sitten tässä, muutama näitä on vielä luvassa. Ei tosin hetkeen, täytyy ensin kuvata ne. :D

Loppuun vielä kuva tältä aamulta:

LUNTA! 

Eilen oli tullut vähän lunta, yön aikana lisää ja edelleen sataa. : ( En tykkää sitten yhtään talvesta. Meidän pienet koirat tykkäsi, kirmasivat pihalla ihan hulluna. Toinen juoksi suu auki kohti lunta ja kahmasi sitä aina suuhunsa. :D Nojoo, nyt eksyttiin vähän aiheesta. :)

Palailemisiin!

4 kommenttia:

 1. Saako tuota Boum Vanillee Suomestakin? Haluaisin nimittäin tuon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä sitä saa.:) Omani olen Tuurista ostanut, mutta eiköhän sitä muualtakin löydy.:D

   Poista
 2. Oi vitsi, ihanaa, toinenkin tuoksuhörhö! :D Innolla katselin postauksen läpi, hauskaa että joku toinenkin on noin ahkerasti keräillyt noita So...? -tuoksuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, täällä ollaan!:D Nuo So...?- tuoksut taitaa olla ihka ensimmäiset mitä tuli ostettua ja pakkohan ne oli muutkin saada. :D Ne on ihania!

   Poista