Kynsilakkani

sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ostoksia part 2.

Luvassa siis taannoisia ostoksia. Kävin Tuurissa, siis Keskisellä. Pakkohan sinne oli mennä, koska siskoni kertoi sinne tulleen Wild & Mildin lakkoja. Niiden perässä siis säntäsin sinne, tottakai. Ja siellähän niitä oli, ihan hirveästi! Siellä niitä tutkiessani iski jo pienoinen paniikki mitä niistä lakoista valitsen, niitä meinaan oli niin paljon. Olisin varmaan enemmänkin niitä hamsteroinut, mutta en vain osannut päättää. Odottavat siellä sitten seuraavaa kertaa. Toivottavasti ainakin. :D


Rimmel: Gold Save The Queen, Layla: Brick Orange, Miyo- Tropicana


Bongasin tuon Rimmelin Metal Rush lakan ihan sattumalta! Hintaa sillä oli 4,95€, ei paha. Nuihin en olekkaan törmännyt edes missään blogeissakaan, eli ovat vissiin aika uusi juttu. Tai sitten mulla on mennyt jotakin ohi. :D Nuita Metal Rush lakkoja oli tuon kyseisen lakan lisäksi 2, mutta tein taustatutkimusta ja niitä taitaa olla yhteensä 4 erilaista. Nuo loputkin on ehkä pakko saada, tai ainakin vielä yksi niistä.. Gold Save The Queen pääsee tänään testattavaksi!

Oon jo kauan meinannut ostaa nuita Laylan magneettilakkoja, mutta enpä ole sitten ikinä ostanut. Nyt sitten ostin, koska hintaa sillä oli vain 7,95€. Muutama sävy jäi kaivelemaan vielä, joten saa nähdä kuinka käy. :D Tämäkään ei vielä kynsille asti ole päässyt, mutta pian.. :)

Tätä Miyon Tropicanaa olen kauan myös haaveillut, koska no olen nähnyt sen siskollani. ( Ihan samanlainen kynsihamsteri on kyseessä, terveisiä vaan sinnepäin!) Tuolla hintaa oli 2,95 €. Tuoksulakkahan on siis kyseessä ja tämä näkyikin aiemmassa postauksessani. :) Tässä tuoksu on ainakin omaan nenääni melko mieto, mutta aika hyvä.


Wild& Mild: Mabe Babe, Above All, Stardust, Flash

 Siinä sitten nuo Wild&Mildit mitä mukaani otin. Hintaa jokaisella oli 1,90€/kpl, joten melkein siis ilmaisia. :D Ensimmäisenä koriin viskasin yllätys,yllätys nuo glitterit. Sitten olikin pähkäileminen mitä kivaa sieltä hyllystä vielä löytyisi ja päädyin Above All:iin. Näitäkään en ole vielä kerinnyt kynsille asti laittamaan, mutta jokaisesta tulee kyllä sitten tänne juttua. :)

Muistakaahan rohkeasti heittää sitä kommenttia!:)

8 kommenttia:

  1. Ihana tuo Wild&Mildin Stardust! Harmi etten ole nähnyt sitä missään täälläpäin :( Ja tuo Rimmelin lakka näyttää myös mielenkiintoiselta, mutta sitäkään en ole nähnyt missään :D

    Tosi kiva blogi kyllä sinulla! :)

    Minun blogini löytyy täältä http://emmminn.blogspot.fi/ että käy kurkkimassa jos kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite tykkään kanssa mielettömästi tosta Stardustista. Samoin,kun tästä Rimmelistä joka oleileekin kynsilläni nyt. :)

      Voi,kiitos kovasti!:) Ja tervetuloa lukijaksi!:)

      Kävin kurkkimassa, liityin lukijaksi!:)

      Poista
    2. Haluisitko joskus pistää tuosta Stradustista kuvan kynsillä tänääe? :)

      Kiva, tervetuloa sinullekin lukijaksi blogiini!:)

      Poista
    3. Joo, suunnitteilla on. :) Laitan joko tänään tai viimeistään huomenna juttua tuosta Stardustista :)

      Tänään tuli kynsikiekkojakin niin täytyis swatchailla kaikki lakat kiekoille.. :D

      Poista
    4. Sitä postausta odotellessa siis :D että näkee pitääkö sitäkin käydä metsästämään jostain :D

      Minunkin on pitänyt kynsikiekkoja ostaa jo pitkään mutta aina ne vähän jää :D

      Poista
    5. Ite tilasin Inkki Pinkiltä kynsikiekkoja :)

      Viimestään huomenna laitan postausta tosta Stardustista, swatchailin sen jo kiekolle, mutta kuvat ottamatta. :) Samalla postaan nuo muut Wild&Mildin lakat :)

      Poista
  2. Oliko toi Rimmel mistään kotosin? -Släpä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli! Peitti kahella kerroksella. Laitan tänään siitä juttua! Täytyy ehkä hankkia toinenkin... krhm.. :D

      Poista