Kynsilakkani

maanantai 5. marraskuuta 2012

Gold Save The Queen

Nyt siis luvassa Rimmelin Metal Rush kokoelmasta lakka nimeltä Gold Save The Queen. Aivan ihana kerrassaan! Lakassa on havaittavissa eri värejä, kuten ruskea ja vihreä, ehkä hieman jopa kultainenkin. Näitä lakkoja en siis missään muualla ole bongannut, ovat vissiin uusi juttu siis. Näitä on pakko saada lisää!
Edellisessä postauksessa kerroinkin jo tästä kyseisestä kokoelmasta hieman.

Näillä mentiin tämä päivä, pian ne saavat siirtyä poistoon uusien ideoiden tieltä. :) Monta ideaa pyörii päässä, mutta yleensä siinä käy niin, että idea hyvä, mutta toteutus huono. :D Tai jos ei huono niin ei ainakaan sitä mitä lähdin hakemaan. Nyt kynsiin ja kuviin! Kuvat puhukoot puolestaan.











Ulkona
 Käytetyt tuotteet:

- Aluslakkana: Isadora- Second Nail
- Rimmel Metal Rush- Gold Save The Queen
- Leimailut: Nails World Supersize leimailulaatta 2 ( Kuva Konad laatassa m66)
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Kuvistakin huomaatte kuinka lakka eri valaistuksessa on tosiaan eri värinen. Tuijottelin joka välissä vaan kynsiäni, koska tuo lakka vaan on niin upea! Pakko saada kokoelman loput 3 lakkaa jos ne tosiaan on näin upeita! Tai ainakin kaveriksi toinen. :D Kuvissa lakkaa on tosiaan kaksi kerrosta, peittää hyvin ja kuivuu hyvin. Ja on upea. Se riittää minulle!


Mitäs olette lakasta mieltä?:)

4 kommenttia:

  1. Aivan ihanan värinen tuo lakka! :D kävin tänään kaupungilla täällä katselemassa vielä uudelleen mutta ei löytynyt täältä tuota mistään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon aivan rakastunu tuohon lakkaan.:D No hö, ehkä ne ei vaan ole vielä rantautuneet kunnolla Suomen markkinoille.:) Toivottavasti löydät tuon joskus! :) Se on ihana!:D

      Poista
  2. Pitää käydä tasaisin väliajoin tarkistamassa Anttilasta tästä lähin :D

    VastaaPoista