Kynsilakkani

tiistai 10. syyskuuta 2013

Holottaa(ko)

Jokunen tovi sitten innostuin kovasti 40 kynttä blogin Spectraflair kokeilusta. Heti tuli pakkosaada- fiilis, joten Etsyyn itseni klikkailin ja törmäsin Silly Lily Polishin Spectraflair päällyslakkaan, jolla lakasta kuin lakasta saisi tarpeen mukaan holon jos näin tahtoisi. Minähän tahdoin ja laitoin tuon ihanuuden tulemaan luokseni! No tänään se saapui ja voi jumala, kattokaas!


Silly Lily Polish: Spectraflair Topcoat

Oooooh, kuola melkein valuu suupielistä. Tämä on niiiiin helvetin upea!

Kokeilin sitä sitten heti tikulle China Glazen Towel Boy Toyn päälle. Holotinta lätkäisin innostuksissani kaksi kerrosta enkä nyt osaa sanoa miltä tämä kyseinen lakka olisi näyttänyt yhdellä holokuorrutuskerroksella.. :D Enkä tietenkään tajunnut napata teille Towel Boy Toystä kuvaa itsekseen.. Mutta läähpuuh kattokaas mikä kaunotar tästä tuli!

China Glaze- Towel Boy Toy + Silly Lily Polish- Spectraflair Topcoat


 Aivan upea! Tarkoitus oli näpsäistä teille enemmän kuvia tästä, mutta enpäs kerennyt. Koitan pikimmiten näyttää teille muutaman lakan kuorrutettuna tällä herkulla! Saattaapi olla myös, että tulossa on samaiselta Silly Lily Polishilta pullollinen kunnon holopigmenttiäkin, jotta pääsee duunailemaan omia hololakkojansa.. Ei sillä, etteikö tämä olisi riittänyt, mutta minkäs teet kun ihminen innostuu. :) Ja sehän ei haittaa vaikka kuinka syksy lähestyy, kesä se sieltä kuitenkin tulee ja silloin täytyy holojen olla taas valmiina. :)


Ja psssst. tästä klikkaamalla pääsee tilaamaan omansa.. ;) Niin ja tämä on tosiaan 15 ml:n pullo. :)



No, kuinka moni innostui / ihastui? :) Vai onko joku ketä ei napannut alkuunkaan? :D

16 kommenttia:

  1. Voi apua sinäkin! :D kuolasin jo tuolla 40-kynttä blogissa tuota holopigmentti lakkaa ja oottelen tässä palkkapäivää että saan sen tilattua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kyllä minäkin! :D Toivottavasti saat omas pian hyppysiis, tää on mahtava! :D

      Poista
  2. Holotin on aika hyvä nimi tälle! :D Kyllä mäkin oon jo monta kertaa käynyt kuolaamassa tätä, mutta toistaiseksi ainakin jättänyt tilaamatta... Saa nähdä kauanko pystyn vastustaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä on holoa kerrakseen. :D Villi veikkaus ettet kovin pitkään pysty vastustelemaan tämän vetovoimaa.. :D

      Poista
  3. No oho! Ihan erinäköinen tuli! Vitsi, pitäskö laittaa hankintalistaan :)

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Tää on! Tuijottelin tätä eilen vaikka kuinka kauan. :D

      Poista
  5. Tämä postaus nostaa kivasti Silly Lilyn myyntimääriä Suomeen. :-D

    VastaaPoista