Kynsilakkani

perjantai 6. syyskuuta 2013

Magnetointia

Blogihistorian ensimmäiset magnetoinnit tulevat tässä! Olen kyllä pidemmän aikaa jo omistanut magneettilakkoja, mutta en muista kunnolla kokeilleeni niitä juuri ikinä. Muutama päivä sitten tahdoin kuitenkin magnetoida välittömästi ja sainpahan materiaalia, että tätäkin tekniikkaa on siis tullut testattua. :D

Lakaksi valikoitui Makeup Academyn, jota tuttavallisemmin MUAksi kutsutaan, hopeanharmahtava lakka jonkinmoisella shimmerillä. Niin ja lakkahan kantaa nimeä Kings Road. Peitti hyvin kahdella ohuehkolla kerroksella, joten luultaasti yksi paksu kerros olisi piisannut. Itse kuitenkin tykkään lakata ohuehkoja kerroksia. :)

Lakan korkin päässä oli itse magneetti joten ei tarvinnut ruveta präkkäämään magneettien kanssa erikseen. Kuviokin muodostui suht kivasti (vaikka onnistuin töpeksimään koko toisen käden..). Tykkäsin kyllä hirmusesti lopputuloksesta vaikka nämä magneettilakat eivät niin huipulla taida enää ollakkaan.. :D

Näiden poistamisen jälkeen näpsäisin sitten kuvan nakukynsistäni. Aiemmin olen kirjoittanut alastomista kynsistäni täällä ja omasta mielestäni muutos on huikea. :D Tuolloin alkutaipaleella en ole nähtävästikkään osannut hoitaa kynsiäni yhtä hyvin kuin nyt..  Huh, järkyttävää katseltavaa olleet tuolloin. Nyt olen paljon enemmän tyytyväinen käpäliini. :) Siellä ruudun toisella puolella olette varmasti samaa mieltä kanssani? :DMiltääpäs näytti? : )

8 kommenttia:

 1. Kivat kynnet ja sulla on hurjan pitkät ja hyväkuntoiset kynnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos eekku. :) Saa nähdä kuinka kynsien käy kun kelit kylmenevät. :(

   Poista
 2. Ompas sulla kaunit nakukynnet.
  Mä en ole vielä ikinä kokeillu magneettilakkoja.. Oliskohan jo aika, ennen kun ne häviää myynnistä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Tääkin oli ensimmäinen kerta kun kokeilin, täytyy ihmeessä toisenkin kerran. :) Ja suosittelen suakin testaamaan! :)

   Poista
 3. Näyttää muuten hyvälle :p mä en oikeen oo ikinä tykänny magneettilakoista. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani. :) En määkään oikeen niille aiemmin syttyny mutta nyt vähäsen kyllä. :D

   Poista
 4. Mä tykkään magneettilakoista <3 Ihanat nakukynnet! :)

  VastaaPoista