Kynsilakkani

lauantai 7. syyskuuta 2013

Ostoksia part. 32

Törmäsin jokunen aika sitten kauppaan nimeltä Kpoptown ja sitä tutkaillessani silmiini osui muutama Misshan lakka joiden perään olin tovin jo kuolannut, joten ei muutakuin tilausta sisään! Samalla bongasin kyseisestä kaupasta Tony Molyn lakan jota olin myöskin kuolannut mutta jättänyt kuitenkin tilaamatta. Samalla sitten senkin napsuttelin ostoskoriini. Taisipa muuten tilaukseen samalla eksyä vahingossa muutama käsirasva..Hups. Itse tilaus saapui reilussa viikossa, eikä kuplamuovissa oltu säästelty. ( Toisinkuin eräässä toisessa firmassa josta piakkoin teen oman juttunsa..)

Misshalta tarttui mukaan Crystal kokoelmasta muutama lakka. Osa näistä lakoista on holoja mutteivät kaikki. Ja nämä ovat suloisia sydämen muotoisia pulloja! Aaaw. Näillä lakoilla ei tosin ole kuin jonkinsortin kirjain/numerokoodit ja vaikka kuinka koitin googletella en näille nimiä löytänyt.. : (

Missha: JBR02, JGA01

Kpoptownilta tilaamistani Misshan lakoista yksi oli loppu mutta sentäs sellainen herkku kuin JBR01 saapui minulle. Se on nimittäin ruskea holo! Ja holoefekti on varsin maukas ja jonkunverran se kuvassakin näkyy. Tony Molyltä kotiutui GR22, joka kantaa nimeä Tiramisu. Tummanruskealla pohjalla erivärisiä ja kokoisia glittereitä, nooom.

Missha: JBR01, Tony Moly: GR22- Tiramisu

Ja sitten eksyin Ebayhin, koska yksi hamuamani Misshan lakka oli Kpoptownilta loppu. Ebaystä se kuitenkin löytyi ja sieltä minulle kotiutui Misshan HBK01, musta hololakka. Jessus tämä on upea! Kpoptownilta kotiutui käsirasva Lemon, jonka käyttöönottoa odotan innolla! Ebaystä Misshan lakan kaverina matkusti Donkey Milk käsirasva, joka myös odottaa innokkaana käyttöönottoaan. :)

Missha: HBK01


Mitäs mieltä ostoksista? :) Innostuin kokeilemaan kollaasien tekoa ja laitoinkin sitten kuvat tänne näin. :) Itse ainakin tykkään kovasti katsella näitä kuvia näin, mitä siellä toisella puolella ollaan mieltä? 

8 kommenttia:

 1. Kuvat on kivasti ja kivoja ostoksia

  VastaaPoista
 2. Hauskaa että sun blogissa törmään usein lakkamerkkeihin joista en ole koskaan kuullutkaan :) odottelen innolla sitä kun esittelet näitä enemmänkin! Mäkin tykkään kollaaseista ja oon niitä pariin postaukseen tehnytkin, mutta oon niin käsi kuvien muokkauksessa että se on mulle jo vaikeaa ja siihen menee tuhottomasti aikaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korealaisilta merkeiltä löytyy tämmösiä omituisia lakkamerkkejä. :D Täytyy piakkoin esitellä näitä tarkemmin! :)

   Poista
 3. Noi käsirasvat on tosi kiinnostavan näköiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan kovasti, että saan ottaa ne käyttöön. :)

   Poista