Kynsilakkani

maanantai 16. syyskuuta 2013

Lintuja oksilla

Eräs kaunis päivä minulle kotiutui hetken jo himoitsemani lakka. En kuitenkaan olisi saanut tätä käsiini ilman avuliasta diileriä Briteistä, joten tattista vain sinnepäin! Kimppatilauksessa oli osana muitakin ja tilaus tehtiin täältä. Harmi etteivät toimita Suomeen olisi mukava tuolta itsekin tilata jos jonkinmoista mukavaa! :)

Nyt kuitenkin siihen himolakkaan. Nimittäin minulle matkasi muutaman muun lakan mukana (jotka esittelen myöhemmin)  W7: n Space Debris. Pinkki lakka jonkinsortin kultaisella shiftauksella. Ja kaikenlisäksi siinä on hologlitteriä seassa. Tämä on törkeän upea! Ihastuin tähän välittömästi. Peitti mainiosti kahdella kerroksella ja kuivui normaalisti. Aivan ihana!

En tiedä mikä meni pieleen, mutta koneella nämä kuvat eivät näytä yhtään hyviltä. Mutta koska parempiakaan ei ole saatavilla niin näillä mennään.. :D Luonnossa tämä on niiiiiin paljon mahtavampi!

Ja sitten oli pakko päästä leimailemaan uudella laatallani. Hetki sitten kotiutui muutama uutukainen Messy Mansionin laatta Etsystä ja Ebaystä. Näitä Messy Mansionin laattojahan voi tilata täältä, mutta koska silloin himoitsemani MM14 oli sieltä loppuunmyyty niin tämä laatta kotiutui minulle sitten Ebaystä. Ja todella hyvin muuten toimii kyseinen laatta, ei ongelmaa. Rakastuin täysin nuihin lintukuviin. :)

Phiiiiw, tuijottelukynnet näistä tuli. :)

Ihastuiko joku muu? :)

Ja nyt joku tietäväinen hjelppaa! Oon tekemässä uutta banneria mutta en sitten millään saa sitä kuvaa oikean kokoiseksi. (Blogin leveydet 1340 ja oikean sivupalkin 250.) Minkä ihmeen kokoseks mun täytyy kuva siis laittaa, että se tulee oikean kokoisena banneriin? Terveisin. Käsi :D

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiiiitos. :) Tykkään kovasti itsekin. :)

   Poista
 2. Terkkuja vaan diilerilta. :D Noi leimat on ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä tuhannesti! :) Ja nuo leimat on aivan täydelliset, leimaamisessa ei ollut mitään ongelmaa. :) Hmm, ja ehkä tulevaisuudessa voin hyödyntää diileripalvelujasi uudestaan... ;D

   Poista
 3. Upeeea lakka ja noi leimat sopii tuohon tosi hyvin :))

  VastaaPoista
 4. AAaaaah, nuo Messy Mansionin laatat ovat niin ihania! Olet saanut jotenkin pelottavan kauniin yhdistelmän tuolla lakalla ja leimalla. Tuli mieleen Hitchcockin Linnut - Hui. :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Tuo kuvio sännähti heti lemppariksi! :)

   Poista