Kynsilakkani

tiistai 17. syyskuuta 2013

Ostoksia part. 33

Kuten viime postauksessa jo vähän kerroinkin niin tulin tilanneeksi Messy Mansionilta neljä uutta leimauslaattaa. Näistä tasan yksi laatta kotiutui minulle Ebayn ihmeellisestä maailmasta ja kolme muuta tilasin Etsystä. Tykästyin kovasti näihin laattjen kuvioihin eikä ensimmäisen leimauskerran jälkeen (ainakaan vielä) ole mitään huonoa sanottavaa. Hyvin nousivat kuvat kokonaisina laatasta. Seuraavaa leimauskertaa odotellessa siis. :)

Mutta siirrytään itse laattoihin ja niiden kuvoihin. MM09 tarttui mukaan heti, kun näin keskellä olevat karpit! Tai ainakin ne omaan silmään muistuttaa karppeja.. Olen kovasti himoinnut jonkinmoista karppi tatuointiakin ja toivottavasti vielä joskus sellaisen itseeni hakkautan. :) Myös karppien vasemmalla puolella oleva aallokko ihastutti kovasti.

MM10 lähti oitis myös matkaan, kun hoksasin siinä olevat kahvipavut ja pannut. Näin kahvinarkkarina tämä laatta on ehdoton!

Messy Mansion: MM09, MM10

MM14 onkin sitten lintuaiheinen laatta ja tähänkin ihastuin heti! Tällä laatalla leimasinkin jo nämä kynnet. Kerrassaan ihastuttava laatta kaikkine lintuhäkkeineen.

MM19 on metsäteemalla varustettu laatta. On puita, pöllöjä, siili ja söpö kettukin. Sangen suloinen tämäkin, en voi kieltää. :)

Messy Mansion: MM14, MM19

Tuli tehtyä myös pieni tilaus LUSHille ihan vain sen takia koska ehkä n. vuosi sitten ostamani Lemony Flutter tuli päätökseen. Tämän ah, niin sitruunainen tuoksu kermaisella olemuksellaan ui suoraan sydämeeni. Yksinkertaisesti tämä vaan toimii niin pirun mainiosti! Ja koska talvvi (valitettavasti) tulee niin tämä on oiva apuväline kosteuttamaan pakkasen runtelemat kädet. Tykkään! Lemony Flutter maksaa 12,95 €, mutta on hintansa väärti riittoisuutensa vuoksi.

Mukaan tarttui sitten myös näytekokoinen Charity Pot voide joka on tarkoitettu niin käsille kuin vartalollekkin. Hintaa tällä purnukalla oli 2 € ja siitä menee verojen jälkeen kaikki hyväntekeväisyteen. LUSHilla hyväntekeväisyys tuotot menevät Suomen Eläinsuojeluyhdistykselle ja metsien suojelutyöhön. :)

Tilauksen mukana saapui sitten näytekokoinen Buffy, joka on kuoriva vartalovoide. Tämä lupaa pitää erityisesti persauksen persikkaisen pehmeänä. :D En tosin ole testannut vielä niin en voi kertoa kokemuksia. Tätähän siis hierotaan suihkussa iholle ja huuhdellaan lopuksi pois. Tämän jälkeen iho taputellaan kuivaksi ja avot! Erillistä kosteusvoidetta ei tämän jälkeen tarvitse käyttää. Kuulostaa kyllä sen verta mielenkiintoiselta, että on piakkoin testattava! :)Miltäs näytti tämän kertaiset ostokset? :)

6 kommenttia:

 1. Uuu, kivoja ostoksia :3 Toi Buffy kuulostaa mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaa kovasti toi Buffy. :) Toivottavasti se toimii niinkuin lupaa. :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja ihania laattoja

  VastaaPoista
 3. Mää kans tilasin juuri tuon lemony flutterin ! Rakkautta ♡

  VastaaPoista