Kynsilakkani

torstai 19. syyskuuta 2013

L'oreal Le Flash Manicure Remover

Tovi sitten Tuurissa käydessäni bongasin hyllyssä L'orealin Le Flash Manicure Removerin, eli siis kynsilakanpoistoaineen. Nappasin sen mukaani koska a) olin kovasti halunnut testata tällaistä reikä sormeen ja lakat veks tekniikkaa ja b) tämä ei maksanut kuin 4,95 €.  Normihinnaltaan muistelisin tämän olleen jotakin päälle 8 €:n luokkaa.. Tai ainakin jotain sinnepäin.

Purnukka lupaa poistaa lakat yhdessä sekunnissa, jonka kyllä valmiiksi tiesin ihan humpuukiksi. Haju tässä on ensikertaisulla melko tymäkkä, iski kyllä hajuhermoihin melkoisen ärhäkästi. Muutaman käyttökerran jälkeen hajuun tottui.

Itse purnukkahan näytti sisältä tältä:Eli mustaa jonkinsortin superlonia johon on sitten liotettu 75 ml kynsilakanpoistoainetta. Keskellä on sitten reikä johon sormi työnnetään. Sormea voi joko pyöräyttää tai sitten painaa superlonia vasten jolloin lakat lähtevät. Normilakkojen kanssa olen pyöräyttänyt sormea tuolla purnukassa, mutta glitteriä sisältäviä lakkoja olen painanut tuota superlonia vasten, jotteivät kaikki glitterit pyörisi tuolla pitkin purkkia ja raapisi superlonia hajalle..

Ja kuten jo alussa mainitsin, ei tämä nyt ihan sekunnissa lakkoja poistanut. Yllätyin kuitenkin kuinka iisisti tällä lakat lähtivät. Meikäläiselle tämä oli aika näppärä tuote siinä mielessä, koska näin ollen on paljon helpompaa poistaa lakat jos yksi kynsi on mennyt totaalisen överiksi. Ei tarvitse murehtia vanulappujen ja poistoaineen kanssa, jolloin todella suurella todennäköisyydellä kaikki muutkin kynnet menisivät uusiksi.:D

Kokeilin sitten tätä poistolillukkapurnukkaa edellisten lakkauksien eli JulieG:n tekstuurilakan Crushed Candyn poistamiseen. Painoin sormia vuorotellen superlonia vasten pienen tovin ja kyllä ne lakat sieltä vain lähti, kattokaas itte!


Ja vähän niitä glittereitä kynsille jäikin. Lopuksi kävin joka kynnen läpi vielä kera vanulappujen ja poistoaineen ja tuumailin käyttäväni tätä ihan normilakkausten poistoon. Jääkööt glitterit sitten vaikka foliomuhittelujen uhreiksi. Ihan kelpo tuote kuitenkin, mutta luultavasti normaalihintaan en tätä ostaisi. :)


Kuinka moni on testannut tälläisia dippauspoistoaineita?

4 kommenttia:

 1. Äh, nyt kun mainitsit tuon että on näppärä yhden kynnen mennessä plörinäksi niin pakko varmaan hankkia, liian usein on mennyt pari muutakin kynttä pieleen kun yhden on halunnut tehdä uusiksi.. :D

  VastaaPoista
 2. En ole testannu ku ovat niin arvokkaita ja uskon et käyttäsin vaan normilakkausten poistoon jos omistaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normihinnalla en tätä olis itekkään olis ostanu mutta onneks löysin alennetulla hinnalla. :)

   Poista