Kynsilakkani

keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Ostoksia part. 31

Viimeisimmän ostospostauksen oon tehnyt heinäkuussa, joten nyt on aika tehdä uusi! Tosin tässä ei ole läheskään kaikkia mitä on kotiutunut, koska ne ovat kotiutuneet niin kauan sitten. Tässä kuitenkin muutama lakka jotka ovat kotiutuneet viimeisimpinä. :) Täytyisi muistaa aina jatkossa kuvata heti laatikkoon tulleet lakat, mutta minkäs teet kun aina ei muisti pelaa. Eikä se kyllä nytkään meinaa pelata, koska pätkästä (klo. 7-12) kotiin päästyäni kuumetta oli 38 astetta.. Ei siinä, töissäkin oleminen tuntui ihan kuolemalta, joten nytpä jää sitten kaksi yövuoroa väliin. Aion kuitenkin uhmata itseäni ja hakea postista muutaman tulleen paketin klo 15 jälkeen..

Nyt kuitenkin asiaan. Minulla on kauan aikaa ollut päähänpinttymä valkoisesta hololakasta. Voi kuinka olen koittanut koluta ympäri internettiä ja etsiä sellaista kokoelmaani. Selailin sitten Etsyä ja törmäsin Sweet Sugar Polishin sivuihin. Siellä oli valkoinen holo joten kaveriksi matkalle lähti vaaleanvihertävä hololakka. Näiden nimetkin muuten hipoo mielikuvituksen rajoja.. Vihreä on ihan vaan Green Holographic ja valkoinen on White Holographic... Mutta etiketti on varsin söötti! :) Lakoista on lähikuvat alempana.

OPIn My Private Jet kotiutui vaihtareiden myötä Eveltä. Tämä siis ei ole se holoversio, mutta sangen nätti tapaus silti! :) Ebaystä puolestaan kotiutui Avonin Forget- Me- Not Blue, joka kuuluu samaan kokoelmaan näiden lakkojen kanssa. :)


 Ja sitten pullokuvia..

Sweet Sugar Polish: Green Holographic

Nyyyh, ei tässä valkoisessa holossa niin kummoisesti sitä holoefektiä nyt ollutkaan.. :( No ompahan edes jonkunlainen. Kaunis se on kuitenkin.

Sweet Sugar Polish: White Holographic

OPI: My Private Jet

Avon: Forget- Me- Not BlueMitäs piditte ostoksista? :)

4 kommenttia:

 1. Valkoinen holo kelpais kyllä mullekkin, ihana Sweet Sugar Polishin lakka :)

  VastaaPoista
 2. Vähänkö noi sweet sugar polishin pullot on söpöjä! :3

  AWWWWWWWW, kiitos ylläristä, se saapui eilen mulle! <3<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on ihan mielettömän söpöjä! :D

   Hih, ole hyvä. :3 Mulla oli niitä niiiin paljon niin ajattelin yllättää sut. :)

   Poista