Kynsilakkani

maanantai 2. syyskuuta 2013

Simppelisti kaunista

Head2toelle tuli tehtyä ihka ensimmäinen tilaus tovi sitten ja sieltä kotiutui mm. tämä seuraavaksi esiintyvä OPIn Have A Tempura Tan-Trum. Kaunis vaaleahkocremebeige hässäkkä. Peitti hyvin kahdella kerroksella joka oli varsin mukavaa koska jostakin luin tämän peittäneen vasta neljännellä kerroksella.. No, onneksi tämän kanssa ei niin käynyt.

Mutta sitten kävi niin, että tämä oli helvetin vaikeasti ikuistettavissa.. Siis ei kertakaikkiaan. En enää pysynyt laskuissa kuinka montaa kuvaa tästä näpsin ja nämä nyt oli kaiken muokkauksen jälkeen edes jotakin sinnepäin. Mutta kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunis.Sitten tartuin OPIn Teenage Dreamiin ja lätkin sitä jokaiselle kynnelle kerroksen. Kivan lisän se kyllä toikin jokaiselle kynnelle ja näistä tuli simppelisti nätit! Näillä tassuteltiin muutama päivä. Nähtävästi siis joskus yksinkertaisuus on hyvä juttu. :)OPI- Teenage Dream & Have A Tempura Tan-Trum


Meinasin jo tämän lätkäistä aakkoshaasteen t kirjaimeksi, mutta ei ollut pokkaa lätkäistä sitä haastetta eteenpäin näin iisisti.. :D Täytynee seuraavaksi siis jatkaa sitä aakkoshaastetta.... : )

2 kommenttia: