Kynsilakkani

keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kuinka hoidan käsiäni

Tätä postausta onkin toivottu muutamaan otteeseen ja nyt vihdoin sain kuvattua tähän kuuluvan materiaalin. Pahoittelen laiskuuttani, mutta nyt saatte mitä olette toivoneet. :)

Aloitetaan nyt ensin tököteillä, hoita käytän kynsilakkojen poistoon. Aiemmin olen suosinut X-tran poistoainetta, mutta sittemmin se on jonkinsortin toimitusongelmien vuoksi ollut jo pitkään poissa vakkasi S-marketin hyllyltä. ( Paitsi eilen löysin 4 pulloa X-traa kyseisen kaupan hyllyltä ja mukaanhan ne lähtivät. Jee!) Tilalle ovat siis eksyneet uudet poistoaineet. Tällä hetkellä käytössä on Ultra Compactin Omena poistoaine ja Mirame.

Ultra Compactin poistoaineen ostin, kun luulin tosissani sen tuoksuvan omenalle.. No eihän se tuoksunut. :D Ihan suht ookoosti tällä lakat poistaa, mutta ei ole parhaimmasta päästä. Onneksi tämä on pian loppu ja saa heivata putelin roskiin.  Miramea olen aiemminkin käyttänyt ja tämä taitaa olla suosikkini heti X-tran jälkeen. Halpa ja hyvä.

Kynsiviilaa kuvissa ei esiinny, koska kynteni viilaan aina lasiviilalla. Enkä sitä(kään) muistanut kuvata..Kynteni viilaan silloin, kun siltä tuntuu. :)


Cuticle removerin eli kynsinauhanpoistajan virkaa ajaa Sally Hansenin Instant Cuticle Remover. Olin lukenut tästä paljon hyvää ja harmitti, kun en tätä mistään löytänyt. Lopulta oma yksilöni kotiutui minulle Ebaystä. Tätä pyrin käyttämään 1-2 kertaa viikossa, mutta edes jokaviikko en tätä muista käyttää. Nyt kuitenkin olen itseäni ottanut niskasta kiinni ja yrittänyt edes kerran viikossa muistaa käyttää tätä. Tämän apurina toimii muovinen kynsinauhantyönnin, mutta luonnollisesti unohdin ottaa sen mukaan kuvaan.. Itse olen ainakin tähän tykästynyt, ei ole moitteita tästä. :)


Kynsinauhaöljyjä taidan tällä hetkellä omistaa 5 kappaletta, mutta niistä käytössä on vain kaksi. Käytössä ovat siis Cesarshopista tilattu Nailfixin Raspberry kynsinauhaöljy, joka tuoksuu aivan mahtavalta! Rupeaa aina tekemään mieli vadelmia, kun tätä käyttää. :D Ja pipettipullosta tulee suurta plussaa.

 CND:n Solar Oilista olin lukenut myös pelkkää hyvää ja sen taannoin tilasinkin sitten Ebaystä. Tuoksuu melkoisesti karvasmantelilta (joka tuo mieleeni erittäin huonoja muistoja), mutta onneksi tuoksu ei ole niin paha kuin kuvittelin. Ja siihenkin tuoksuun on onneksi tottunut, ei tee siis pahaa ollenkaan. Tästä on tullut ylivoimaisesti lemppari.

Näitä kahta käytän aina vuorotellen joka ilta ennen nukkumaanmenoa.


Sitten pääsemme niihin käsirasvoihin. Käytössäni minulla on neljä käsivoidetta. Jemmassa näitä onkin sitten kiitettävästi... Laukussani minulla kulkee aina Ziajan Oliivi käsivoide, jolla lutraan töissä aina silloin, kun kädet tuntuvat tarvitsen kosteutusta. Suht ohut koostumus, mutta voide imeytyy nopeasti. Tämän voiteen keveyteen olenkin tykästynyt ja siksi se kulkeekin minulla aina laukussa mukana. :) Omani olen tilannut Allamodasta.

LUSHin ylistetty Lemony Flutter on itseasiassa kynsinauhavoide, mutta tuppaan aina laittamaan tätä käsiin asti. Lemony Flutter, yllätys, yllätys, tuoksuu sitruunalta. Tämä onkin kyllä pian loppu, harmi sinänsä koska tämä on ollut aivan mainio! En mitään pahaa sanottavaa löydä tästä tuotteesta. Ihana! Omani olen tilannut LUSHilta.

Lemon Juice & Glycerine Lemon käsirasvaa ruukaan laittamaan aina öisin kätösiini. Melko paksua tavaraa, mutta ihan hyvää. Tuoksu tässä on ihan ok, mutta toivoisin tämän tuoksuvan hiukan enempi sitruunalta. Tätä ei paljoa kyllä ole enää jäljellä, sitten saa avata uuden rasvan!

Viimeisenä käsiäni kosteuttaa kultainen pöllö. Pienen googlettelun jälkeen löysin sen olevan NPW merkkinen.. Tuoksuna tässä on Creme Brulee joka omaan nenääni tuoksuu suht hyvältä. Riittoisaakin tämä on vaikkei heti uskoisi, kun pöllö vetää itseensä vain 18 ml tavaraa! Eli ei juuri mitään. Ihan suht ok tämä on kuitenkin ollut. Omani olen ostanut Tuurista, mutta tätä saa mm. Kosmetik4lessiltä, mutta mielestäni melko suolaiseen hintaan. :D

Lisäksi yöksi vetäisen puuvillahanskat käsiini, oli kesä tai talvi. :)


Siinäpä ne! Toivottavasti tämä oli mieluinen ja jollekkin kenties jotakin hyötyäkin. :) Ja jos jotakin jäi uupumaan niin kertokaa rohkeasti! :)

Muistatteko te hoitaa käsiänne? :)

2 kommenttia:

  1. Mitä tämä Sally Hansenin Instant Cuticle Remover ebayssa maksaa? :)

    Itse hoidan käsiäni aika satunnaisesti. Silloin kun muistaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Instant cuticle remover maksaa ebayssä n. kympin posteineen. :)

      Poista