Kynsilakkani

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Muka vaahtokarkkeja....

.... mutta ei niistä nyt ihan vaahtokarkkeja tullut. Lähinnä näyttää hampailta. Sain päähäni ajatuksen tehdä kynsien kärkiin helvatan söpöt vaahtokarkit söpöine naamoineen päivineen. No, söpö ajatus kyllä, mutta metsäänhän se meni. :D

Heti ensikättelyssä unohdin lakata kynnet jollakin ns. ranskislakalla. Siinä ne kynnet sitten nökötti keltaisina. Ajattelin kuitenkin, että ne söpöt vaahtisnaamat kompensois tilannetta ja annoin olla. Kynsien kärjet lakkasin sitten kahteen kertaan China Glazen Dandy Lyin' Aroundilla, ihana valkoinen lakka shimmerillä. Sitten kaivoin akryylimaalit esille ja aloin väsäämään naamoja.

Joo ei. Ei onnistu. Huono päivä varmaan takana tai sitten en vaan handlannu tilannetta. :D Suttasin kuitenkin naamat loppuun sisulla. Muutamat kirosanat saattoi suusta tulla pihalle, itkiskö vai naurasko.. Lähinnä ne näyttää pikkulapsen tekeleiltä eivätkä suinkaan muistuta ylittesöpöjä vaahtokarkkeja naamoineen..

Mutta koska elämä ei ole aina yhtä onnistumista jaan nämä teidän kanssanne.Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Sally Hansen- Insta Brite
- China Glaze- Dandy Lyin' Around
- Musta akryylimaali


Otin kuvat ja sitten läksivät pois kynsiltäni. Jälkeenpäin on myös hyvä hoksata, että olisin voinut vaikka käyttää dotting toolia niin olisivat saattaneen nämäkin onnistua. :D Tietääpähän ensikerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti