Kynsilakkani

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Vihreää hiekkaa

Olen palannut! Juhannus meni mukavasti ja tänään piti palata töihin, mutta kiitos lämpöilyn en sinne päässytkään. Vietän siis sairaslomaa paraikaa. Ei ole ollut puhtia avata konetta ja raapaista teillä luettavaa koska kelitkin on olleet niin mainioita. :) Ja lämmintä on muuten edelleen, ihanaa.<3 Vaikka hiki on kyllä muutenkin..

Juhannukseksi kynnet olivat mitäs muutakaan kuin vihreät. Ja hiekkaiset. Perfectiltä ilmestyi Beautycosmeticsille mitäs muutakaan kuin tekstuurikokoelma! Näitä hiekkalakkoja tulee kyllä nyt joka tuutista, mutta itse ainakin tykkään ihan mielettömästi. Kotiutin sitten kaikenkaikkiaan kymmenen Perfectin hiekkalakkaa joista ensimmäisenä pääsi testiin S71, neonvihreä lakka hopeisine glitterhippuineen. IHANA!


Lakkaa kynsillä on kaksi kerrosta, mikä riitti mainiosti peittämään kynnet. Lakka oli helppo sutia kynsille, joten ei moittimista. Tovi meni ennenkuin hiekkamainen pinta tuli esiin, mutta yhtä karhea se oli kuin esim. OPIn tekstuureissa. :)

Jos ihmettelette miksi osissa kynsiä lakka näyttää aavistuksen eri väriseltä kuin muissa, niin se johtuu aivan siitä että niiden kynsien alla on Color Clubin Almoust Famousia. ( Kiireisenä ja laiskana en niitä jaksanut kynsiltä poistaa) vaan lakkasin sitten hiekalla päälle. Luonnossa eroa ei kyllä huomannut, mutta kuvissa se hieman erottuu. :)
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Sally Hansen- Insta Brite
- Perfect- S71


Selvisikö kaikki lukijat hengissä juhannuksesta? :)

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mää niin tykästyin tähän lakkaan!:D

   Poista
 2. Oooooh :o oliko pakko... mun on mentävä varmaan tekemään pieni tilaus tuonne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sua varten kirjoitin tän postauksen.;D Älä nyt kovin pientä tilausta tee..;D

   Poista