Kynsilakkani

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Häikäsee

Oli meinaan niin kirkkaat nämä juhannuksen jälkeiset kynnet, että oikein häikäs. Pitihän se komean kelin kunniaksi lakata kynnet räväköiksi ja samalla lätkäisin nämä Facebookin Lakkaushaaste- ryhmään, koska teemana on tällä viikolla keltaiset kynnet. :)  Tänään alkaisi taas yövuoroputki ja jo näin valmiiksi ajatus ei luista joten mennään vaan itse asiaan. :D

Ja koska kovasti halusin taas tekstuuripintaa kynsille niin pääsyin sitten lakkaamaan pikkurillit, keskari ja peukut Perfectin S69:llä, neonkeltaisella hiekalla. Kaksi kerrosta piisasi tätäkin, jotta kynnet olivat peitossa. Ja oivoi, kyllä tämäkin on vaan ihana!

Nimettömät ja etusormet lakkasin sitten Orlyn Glowsticksillä. Alle en tajunnut laittaa valkoista lakkaa, mutta kolmella kerroksella selvittiin Orlyn kanssa! Ei mielestäni paha ollenkaan vaikka ensimmäisen kerroksen aikana meinasin jo perua koko operaation. :D Hyvin kuitenkin sujui, eikä ole moitteita teille kerrottavaksi. : ) Lisäilin dotting toolilla sitten pilkut A- Englandin Dragonilla, tuolla ihanan vihertävällä hololakalla. Itse ainakin tykkäsin näistä kovasti. :)


Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Sally Hansen- Insta Brite
- Nimetön ja etusormi: Orly- Glowstick
- Muut sormet: Perfect- S69
- Pilkut: A-England- Dragon
- Pikakuivattaja: INM OTD


Häikäseekö? 

2 kommenttia: