Kynsilakkani

torstai 20. kesäkuuta 2013

Yliannostus

Facebookin Lakkaushaaste- ryhmässä oli viime viikolla haasteena glitterkynnet, joten olihan siihen otettava osaa. Tovin kyllä mietin mitäköhän nuista kaikista omistamistani lakoista laittaisin, mutta päädyin Moyran pinkkiin/fuchsian väriseen glitterlakkaan joka kantaa numeroa 100. Tässä kyseisessä lakassa glitterit ovat varustettu pinkillä pohjavärillä. Peittää hyvin viimeistään kolmella kerroksella ja kuivuu kivuttomasti. Itse laitoin kaksi kerrosta.

Kaveriksi laitoin sitten Saffronin Multi Glitter Specksiä, joka on kirkkaalla pohlalla varustettuna ja siinä on höysteenä pientä kultaista glitteriä, isoja punaisia ja violetteja hexglittereitä sekä hieman pienempää sinistä hexiä. Sitä laitoin sitten tuonne kynsien tyveen.

Moyran 100 lakka ei kyllä pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa. Livenä se on paljon upeampi! Ehkä tulevaisuudessa koitan teille napata hiukan paremmat kuvat tästä lakasta! :) Näihin testasin muuten ensimmäisen kerran INM Out The Doorin pikakuivattajaa, eikä ensitestauksella tullut moitittavaa! Ja kun kokeilujani olen jatkanut, niin ei löydy moitittavaa vieläkään. :)

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Sally Hansen- Insta Brite
- Moyra: 100
- Saffron: Multi Glitter Specks
- Pikakuivattaja: INM Out The Door

2 kommenttia: