Kynsilakkani

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Avon Forbidden Fruits

Eräs lukijoistani pyyteli swatcheja näistä Avonin lakoista. Siispä yksi päivä swatchailin lakat kynsille asti ja nyt vihdoin ja viimein kirjoitan niistä. Aiemmin kerroin jokaisessa lakassa olevan mukana shimmeriä, mutta tarkempien tutkimusten jälkeen näissä taitaa olla seassa jonkinsortin glassflecked höystettä. En tosin aivan varma ole, mutta no.. :D Nämä Avonin lakat kuuluvat kaikki tämän kesän Forbidden Fruits- kokoelmaan. Tähän kokoelmaan kuuluu vielä yksi lakka, Apple Of His Eye, mutta sitä en ole nähnyt Avonin kuvastossa.

Ensimmäisenä esittelyyn pääsee Divine Lime, limenvihreä lakka, jonka seassa vihreää glassfleckediä. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, mutta hyvällä tuurilla kaksi kerrosta riittää täydelliseen peittoon. Tästä lakasta ei ole kuin yksi kuva, koska muut eivät onnistuneet kirveelläkään.. :DGrape Goddess on fuchsian (?) värinen lakka, jossa on seassa violettia ja pinkkiä glassfleckediä. Pullossa lakka näytti aavistuksen kultaiselta, mutta kynsille asti se ei oikein päässyt. Kynsillä tätä on kaksi kerrosta.
Honeydew Dazzle on väritykseltään pastellisävyinen mintunvihreä höystettynä vihreällä glassfleckedillä. Tästä lakasta tuli välittömästi mieleen jäätelö! :D Honeydew Dazzle on ehdottomasti lempparini näistä lakoista. :) Kynsillä tätä on kaksi kerrosta.
Mandarin Magic on oranssi lakka kultaisella glassfleckedillä. Kynsillä lakkaa on kolme kerrosta, mutta hyvällä lykyllä kaksi kerrosta saattaisi riittää.
Seduce Me Strawberry on korallihtava pinkki lakka, kultaisella ja pinkillä glassflecked höystöllä. Niinkuin Grape Goddesinkin kohdalla, tämän lakan kultaisuus näkyy ainoastaan pullossa eikä juuri kynsille asti päädy. Kyseistä lakkaa kynsillä on kaksi kerrosta.
Kaikenkaikkiaan tykkäsin näistä lakoista. Hyvänkokoinen sivellin ja suht nopsasti kuivuvat lakat ovat aina plussaa. :) Ja kynnetkin lyhensin muuten, jonka kyllä kuvista huomaakin.


Mitä mieltä lukijat ovat tällaisista swatch postauksista, kyllä vai ei? :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti