Kynsilakkani

lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kasia

Kynsinauhatanssin Rose86 viskasi mua haasteella, jossa kerrotaan kahdeksan asiaa itsestään. Tämän jälkeen haaste paiskataan kahdeksalle muulle bloggaajalle. Näin yövuoron lomassa tekaisen siis tämän, vaikka siitä on jo tovi, kun tämän haasteen sain. :D Tuumasta toimeen siis!

Säännöthän ovat seuraavat:

1. Kiitä haasteen antajaa.
2. Jaa ahaste 8:lle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta.
4.Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.

1. Ostettiin eilen Obh Nordican Martello kapselikeitin ja se maksoi vain 29 €! Vaikka oikeasti hinta oli 39 €.. No, kierreltiin ties kuinka monta mahdollista puljua, että löydetään niitä kapseleita. Espresso kuumotti jo kovasti, mutta perhana, ei sitten löydetty mistään tähän sopivia kapseleita! Päädyin sitten tilaamaan Stockmannin sivuilta kolmea erilaista kapselimakua. Niitä odotellessa siis.. Ja sitä espressoa.

2. Seuraavat kaksi viikkoa (ainakin)  tulee olemaan hyvin työntäyteistä höystettynä yhden päivän vapailla.. Tervetuloa burnout, kohtaamme ehkä syksyyn mennessä. Tai sitten mulla vaan on se krooninen väsymysoireyhtymä.

3. Jos palkkaa maksettaisiin nukkumisesta, olisin hyvin tyytyväinen. Olen erittäin huono aamuherätyksissä, siispä nämä yövuorot sopivat passelisti meikäläiselle. Parhaimmillani olen siis yöllä. :D

4. Haluaisin saada aikaiseksi vaikka ja mitä, mutta oikeasti en saa aikaiseksi juuri mitään. :D Ellen sitten yövuoron jälkeen käy niin ylikierroksilla, että makuuhuoneen järjestyskin vaihtuu klo. 9.00 aamulla... ( Näin kävi viimeviikolla.)

5. Kalastus on äärimmäisen rentouttavaa puuhaa. Ja mukavaa, etenkin jos saa niitä kaloja. Itse olen pitäytynyt vanhassa kunnon mato-ongessa, kyllä sillä ahvenia saa! :D

6. Toissapäivänä näin kevään/kesän ensimmäisen käärmeen. Kyynpoikanen laahusti meidän pihassa,hyh! Onneksi Aimo ja Elmo eivät niitä honanneet.

7. Meillä on näkynyt sisällä nyt muutamia lentomuurahaisia.. Ei aavistustakaan kuinka ne sinne ovat päätyneet vai onko ne kulkeutuneet vaatteiden mukana sisälle. En tiedä, mutta toivon ettei niitä enää ilmesty yhtäkään.

8. Toivon, että pian paistaa kunnolla taas aurinko. Onko mitään parempaa, kun löhötä terassilla tekemättä mitään ja ottaa aurinkoa? Ei, paitsi ehkä kynsien lakkailu samalla, kun ottaa aurinkoa. :)


En keksi nyt haastaa ketään, halukkaat saavat tehdä! :)

1 kommentti: