Kynsilakkani

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Addiktio nro. 5

Nimittäin käsivoiteet. Näitä on tulla tupsahdellut kynsiharrastuksen myötä mistä milloinkin. Kuluuhan näitä aina, joten onhan se hyvä olla näitä(kin) jemmassa. :) Nämä käsirasvat ovat siis sellaisia jotka eivät vielä ole käytössä, vaan odottavat kukin kiltisti vuoroaan. Joskin saavat kyllä odottaa pienen tovin. :D Rasvat on lueteltuina vasemmalta oikealle. :)

Dermosililta omistan kaksi rasvaa tyrnin ja saksanpähkinän. Näistä tyrnikäsivoide on 200 ml ja saksanpähkinä vetää sisäänsä 50 ml tavaraa. Tuurista löytämäni Possibilityn Amber& Lavender sekä Raspberry Pavlova käsirasvat sisältävät tavaraa molemmat 120 ml.  Avonilta omistan tällä hetkellä yhden vaniljakäsivoiteen, jossa on tavaraa 75 ml.

Näistä ainoana olen hiukan testannut Possibilityn Amber& Lavender rasvaa ja pidin kovasti sen koostumuksesta! Ihanan paksua eikä tuoksussakaan ole moittimista. :)



OPI:n avojuiceja löytyy yhteensä 8 kappaletta. Seitsemän näistä on 30 ml:n pulloja ja yksi taas 200 ml:n pumppupullo. Nämä avojuicet on melko luiruja, mutta siksi hyviä lisättäväksi pitkin päivää. Näissä on myös tosi voimakas tuoksu, joten välttämättä näitä ei kannata hankkia jos pidä voimakkaista tuoksuista. :) Avojuiceja omistan seuraavanlaisia: Winter Huckleberry, Mango, Jasmine, Coconut Melon, Cran&Berry, Vanilla Snowflake, Peppermint Shimmer ja Crisp Apple.



Sparesourcen rasva kotiutui minulle minun ja Mimosan swapin myötä. :) Mandariinin tuoksuinen voide vetää itseensä 50 ml. Yves Rocherilta on kotiutunut minulle kolme rasvaa. Tuon kolmannen rasvan olen saanut tilauksen kaupanpäällisenä., joten sitä en itse ole ostanut.



Puuuuh, jatketaanpas. evelinen Glicerini voide on tarttunut joltakin Tokmannin reissulta mukaan.. Kovin mittavia kehuja tämä ei ole itselleen niittänyt, joten saa nähdä. Voisin vaikka pian testata tätä ja jos ei miellytä niin tuon sen työpaikalle muiden käyttöön. :D Veikkaisin tässä olevan lähemmäs 100 ml tavaraa, nyt en valitettavasti pääse tarkastamaan. Desert Eessencen Pumpkin Spice voiteen olen löytänyt Tuurista ja tässä on rasvaa 118 ml. Tämän testaamista odotan innolla! :) Ebaystä minulle on kotiutunut Evasin 100 ml:nen Avocado rasva. Itse en avocadoista piittaa pätkääkään joten jos tämä yhtään muistuttaa mitään avocadoa niin saa siirtyä uuteen kotiin, esim. Sallalle jonka muistelisin olevan hulluna nuihin vihreisiin juttuihin.. Holika Holikalta on kotiutunut setissä myös kaksi pienenpientä rasvaa, jotka ovat imeneet itseensä vain 30 ml tavaraa.



Heathcote& Ivoryn käsivoiteita löytyy neljä kipaletta. Nämä bongasin Tuurista joskus viimevuoden puolella. Näiden tuoksuina toimivat Vanilla and Brown Sugar, Mulberry and Green Fig, Pink Grapefruit and Pepper ja Blueberry and White Tea. Näissä jokaisessa on 120 ml rasvaa. Nuo pampulat nuissa purnukoissa on muuten hiuspompuloita. :) Yhdestä olen pompulan ottanutkin käyttöön. :D



Ziajalta löytyykin useampi käsivoide, jotka kaikki olen tilannut Allamodalta. Näiden tuoksuina ompi Kookos, Goat's Milk, Argan Oil,Grape Seed Oil ja Cocoa Butter. Näissä jokaisessa on 80 ml rasvaa. Ziajan oliivirasvan käytinkin juuri loppuun ja siitä tykkäsin kovasti. Rasva oli sen verran kevyt, että sitä oli helppo lisäillä pitkin päivää ilman että oli käsillä rasvainen olo.:)


Tuurista löytyi kerran myös tällainen Fabulous Jungle setti, joka sisälti seuraavat kolme tuubia. Ensimmäisenä slmiini osui ulkonäkö, sitten tuoksut ja koriinhan se päätyi. :D Tuoksuina ovat Grape, Vanilla ja Strawberry. Jokainen näistä sisältää 65 ml tavaraa.



Seuraavatkin kolme kaverusta ovat kotiutuneet minulle Tuurin mekasta. Merkkinä on DeBa ja tätä kyseistä merkkiä löytyy myös Beautycosmeticsilta. Näissä jokaisessa on 75 ml. Tuoksuina on Papaya, Vitamin Complex (eli toisinsanoen jonkunsortin marjahässäkkä) sekä Cocoa Butter.



Vielä jaksaa....  Roseroseshopista minulle on kotiutunut Lioelelta yksi 40 ml mustikka käsivoide. Etude Houselta omistan Missing U Hand rasvan, joka on tuollainen söpö panda. Panda on ahtanut itseensä 30 ml persikan tuoksuista rasvaa. Skin Foodilta omistan kaksi rasvaa; Gold Apple Hand Balmin, 50 g (eli millilitroissa..? jotakin :D ), Shea Butter on Ebaystä ja taitaapa tämäkin vetää nassuunsa arvilta 30 ml. Misshalta yksi käsivoide on päätynyt myös minulle, nimittäin Lemon Grass voide jossa oli voidetta muistaakseni 27 ml.. Tai ainakin hyvin lähellä sitä. :D


Puuuuuh, siinä ne. Tämän perusteella käsivoiteet ovat suuri heikkouteni, joten jos ikinä näätte minua himoitsemassa jonkinsortin käsirasvaa kieltäkää se minulta välittömästi! Ihan tosi, kyllä näillä pärjää hetken. :D


Ja koska tekstiä on syntynyt jo pirusti, niin tyydyn toivottamaan teille kaikille ihanille lukijoille oikein hauskaa juhannusta! :) Olkaa kiltisti älkääkä teloko itseänne riennoissa! :) Blogi hiljenee muutamaksi päiväksi koska itselläni alkaa aamulla (heti tämän yövuoron jälkeen) neljän päivän vapaat! Joten olen juhlimassa päättömästi jossain, määränpäätä en tiedä, mutta toivon etten herää ihan toiselta puolelta tätä maata.... ;D Joten kuulostellaan taas juhannuksen jälkeen! <3

10 kommenttia: