Kynsilakkani

lauantai 9. maaliskuuta 2013

Dazzling 01

Yövuoron pimeimpinä tunteina raapustan teille taasen lukemista. Odotan jo, että pääsisin nukkumaan. Tämä yö on kulunut niin tappavan hitaasti ettei tosikaan. Kofeiinia siis sisuksiin, jotta hereillä pysyy. Olette muuten hyviä postausideoita heittäneet tuonne arvonta postaukseen. Kiitos niistä! Otan ne heti työn alle, kun vain suinkin saan aikaiseksi. :) Aina saa toki heittää ehdotuksia muutenkin.

Nyt kuitenkin itse asiaan eli kynsiin. Ensin meinasin tehdä Sonnet, koska kuolasin nuiden kynsien perään pitkän tovin. :D Lakatkin olin ottanut jo esille valmiiksi, mutta sitten idea muuttuikin aivan toiseen. Nuo kynnet on kyllä pian toteutettava, onhan ne herkulliset! Kuitenkin tämän hetkisillä kynsillä mennään luultavasti seuraavat pari päivää.

Pohjalla lakkasin kerroksen Isadoran Plain Whitea, joka muuten on edelleen hyvä valkoinen lakka. Sen päälle lätkäisin kerroksen Kleancolorin Metallic Whitea, joka teki kynsistä ihanan shimmeriset. Harmi vain etten tajunnut kuvaa ottaa teille siitä laisinkaan.. :D Sitten kaivelin lakkalaatikkojani ja muistin omistamani Misshan lakat. Niistä kynsille päätyi sitten Dazzling 01, ihana lakka höystettynä erilaisilla punaisilla ja sinisillä glittereillä. Tätäkin laitoin jokaiselle kynnelle yhden kerroksen.

Tuo Misshan lakka on kyllä siitä hyvä ettei nuita glittereitä tarvitse onkia yhtään pullosta vaan niitä tuli mielestäni juuri sopivasti kerralla. Haju on kyllä hieman eksoottinen, tulee mieleen jonkinsortin yrtti.. Ei se kuitenkaan ole ällöttävä, pikemminkin aika hyvä. :D Nämä kynnethän on niin simppelit kuin olla voi, mutta silti tykkään näistä ihan täysillä!

Hieman sojottaa tikut yli..




Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Paese Cosmetics- Acrylic Nail Hardener
- Isadora- Plain White
- Kleancolor- Metallic White
- Missha- Dazzling- 01
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


10 kommenttia:

  1. On kyllä upeat! :) ihana toi glitter lakka! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Tuo glitter näyttää niin ihanalta :3

    VastaaPoista
  3. Kylläpäs siinä on yhdessä lakassa paljon erilaista härpäkettä :D Tykkään kyllä, vaikka en tikkuhileestä oikein pidäkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muhun se varmaan iskee sen takia, kun siinä on vähän kaikenlaista glitteriä :D

      Poista
  4. Siulle on haaste blogissani :D http://emmminn.blogspot.fi/2013/03/viiden-kysymyksen-haaste.html

    VastaaPoista