Kynsilakkani

perjantai 4. heinäkuuta 2014

Inspiroitumista

Tilasin jokunen aika sitten Cesarsshopista muutaman lakan ja siinä tilauksessa minulle kotiutui Dollish Polishin ihana lakka These Are Not The Droids You Are Looking For. Tämä kyseinen lakka on saanut inspiraationsa Star Warsista, C3PO:sta ja R2D2:sta. Star Wars fanina tämä lakka oli saatava! :)

TANTDYALF on ihan mielettömän upea lakka, jossa on kultaista ja hopeista glitteriä+ flakieta sekä pieniä sinisiä glittereitä. Peitti mainiosti kahdella kerroksella vaikka aluksi olin hieman epäileväinen peittävyyden suhteen. Tavaraa tulee hyvin pullosta ja itse lakkakin levittyy hyvin. Mielettömän ihana, tykkään!

Ja tottakai kun lakkakin on saanut inspiraationsa Star Warsista niin täytyihän se itsekin kehittää jotakin samanmoista meininkiä näihin kynsiin. Nimettömiin maalasin sitten R2D2:n, tuon ihanan piipittävän otuksen. Alle lakkasin kaksi kerrosta Essien Blancia ja sitten rupesin suunnittelemaan. Katselin netistä erilaisia R2D2 kynsiä ja koitin väkertää vähän sinne päin. :D

Nimettömän yläosan lakkasin Moyran 91:sellä. Siveltimen ja kynsilakkojen avulla tein sitten loput yksityiskohdat. Sinisen lakan virkaa toimittaa Max Factorin Candy Blue, punainen lakkapiste on OPIn Opi Red ja musta lakka on BYSin Black Satin. Loppuviimein ei kauaa mennyt R2D2:n tekemisessä ja ei se niin vaikeaakaan ollut. Hyvin tyytyväinen olen kyllä näihin kynsiin! :)


Käytetyt: Dollish Polish: These Are Not The Droids You Are Looking For, Essie: Blanc, OPI: OPI Red, BYS: Black Satin, Moyra: 91, Max Factor: Candy BlueMitäs tuumaatte, onnistuiko kynnet? :) Muita Star Wars faneja? :)

8 kommenttia:

 1. Tunnistun heti, vaikka katson ensin kuvat ja luen tekstin vasta sitten! Eli erittäin hyvin onnistuneet. Täältä löytyy myös yksi fani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. R2D2:ta oli tosi hauska tehdä! :) Jee, lisää Star Wars faneja! :)

   Poista
 2. Star Wars fani ilmoittautuu! Nää kynnet on vaan niin tajuttoman hienot! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeee! :D Kiitos Iiny.<3 Vielä kun olis osannu väsätä jotakin muitakin kyseisiä hahmoja niin olis ollu jees! :D

   Poista
 3. Hehe this is very cool. :-)

  I'm not really a Star Wars fan though!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks dear! :) Wow, i can't imagine that someone doesn't like Star Wars. :D

   Poista
 4. Ooh, ompa hienot kynnet! Mun oli kans pakko hankkia just toi lakka, sen verran Star Warsia fanitan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Niniane! :) Heti kun näin vaan tän lakan nimen niin tää huusi päästä asumaan meille! :D

   Poista