Kynsilakkani

perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus

Niin se vaan tämäkin vuosi on edennyt juhannukseen, jälleen kerran. Maltoin vihdoin poistaa edelliset lakkaukset kynsiltä ja keksiä jotakin juhannuskynsiksi. Ei näissä oikein muuta juhannusmaista ole kuin väri, joka tuo mieleen juhannuskoivut. Hauska sattuma oli myös kun katsoin vuoden takaiset juhannuskynnet jotka olivat myös vihreät! :D Ilmeisesti vihreä on se juhannuksen väri. Ja perkele, kuvauskäden etusormen paikka napsahti tänään veks nurmikkoa leikatessani. Onneksi se ei ihan nysäksi mennyt mutta vituttaahan se. :D

Mieleni huusi päästä lakkaamaan kynteni ihanalla KBShimmerin Partners In Limella joten lakkasin sillä keskimmäiset sormet ja peukalot. Partners In Lime on kerrassaan valloittava limenvihreä tekstuurilakka, jonka seassa on jos jonkinmoista tavaraa. Kuitenkin lakka peitti kahdella kerroksella vaivatta ja ai jestas miten ihanan karhea tuo on! Glittereiden paljoudesta huolimatta ne asettuivat kynnelle hyvin eikä törröttämistä ollut havaittavissa. IHANA!

Kaveriksi valikoin vähän summassa Glam Polishin Grease Is The Wordin joka on neonlime lakka höystettynä pienillä kultaisilla flakiehippusilla ja shimmerillä. Peitti hyvin tämäkin kahdella kerroksella. Näissä kuvissa kyseinen lakka ei oikein pääse oikeuksiinsa mutta uskokaa, tämäkin on upea! Ja hyvin mätsäsi sävy yhteen KBShimmerin kanssa! Grease Is The Wordin päälle noukin sitten nuita ihania holopyörylöitä OPIn I Snow You Love Me:stä. Tuollaiset wannabe puolikuut niistä tuli mutta olen hyvin tyytyväinen! :) Toivonmukaan nämä kynnet kestää juhannukset, mitä ikinä sitten onkaan suunnitelmissa.. Nesteytyspuoli on kuitenkin hoidossa joten.. Katsotaan sitten kuinka kävi!


KBShimmer: Partners In Lime x2

Glam Polish: Grease Is The Word, KBShimmer: Partners In Lime

Käytetyt: Glam Polish: Grease Is The Word, KBShimmer: Partners In Lime, OPI: I Snow You Love Me, Poshe Top CoatHyvää juhannusta jokaiselle lukijalle! :) Pus!

8 kommenttia:

 1. This looks stunning! I love the greens and what you've done with the OPI ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! :) I love greens too, especially these. :')

   Poista
 2. Hitsi miten hyvännököiset! <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynnet ja nättejä nuo vihreät lakat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari. :) Ihastuin nuihin molempiin lakkoihin tosi paljon. :)

   Poista
 4. Wau mitkä kynnet! Aivan mahdottoman herkulliset! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanne! :) Nää oli kyllä niiiiin räikeet luonnossa ettei tosikaan. :D

   Poista