Kynsilakkani

keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

ABC: X- X'Mas 201Tree

Wuuupwuup, aakkoshaaste jyrää taas eteenpäin! :D Häiritsee kyllä kirjoittaa lakasta jonka nimi viittaa jouluun vaikka nyt eletään kesää.. Säähän kyllä toivoisin kovasti muutosta mutta ei taida auttaa minun sanomiset tähän. :D


Tähän kirjaimeen valikoitui F.U.N Lacquerin ihana termolakka X'Mas 201 Tree. Termolakka on siis lakka joka vaihtaa väriä lämpötilan mukaan. Tämä kyseinen yksilö on lämpimänä todella haaleahkon vihreän/mintun värinen kun taas kylmänä ollessaan tämä on vihreä. Muistelisin selvinneeni tällä lakalla kolmella kerroksella. Levittyi kyllä hyvin, ei moittimista. Kuvien ottamisessa oli taas hämminkiä joten kuvissa näkyy taas vetisiä käpäliä. Jouduin taas juoksemaan vesihanan ja kameran välillä, ristus miten se kuvien otto pystyikään taas olemaan hankalaa! :D

Kuvissa näkyy myös pieni holoisuus, X'Mas 201 Treessä ei ole holoa. Lisäsin lakan päälle vielä F.U.N Lacquerin Glow Diamondia, joka on holotopperi mutta pimeässä se hohtaa sinisenä! Uskokaa, yritin ottaa kuvia myös siitä vaiheesta mutta niistä ei yksikään onnistunut. Pyhitän siis Glow Diamondille oman postauksensa ja silloinhan minä laitan ne kuvat onnistumaan! Mutta katsokaas tätä ihanuutta:


F.U.N Lacquer: X'Mas 201 TreeMitä mieltä itse olette näistä termolakoista? Omistatteko? Saiko tämä lakka kenenkään muun sydäntä sykkimään? :D

10 kommenttia:

 1. Good to see you back! This polish is pretty cool. I like it with the water drops - looks funky. I've never had one of these temperature polishes. I've tried the Ruby Wing polishes but they only change when outdoors and then back to normal indoors! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It's good to be back! :) This polish is pretty! I have one Ruby Wing polish too but i haven't tried that yet! :D

   Poista
 2. waauwau! Mikä upeus! <3
  Termolakkoja en vielä omista mutta oon kuolannu useissa blogeissa niitä. Pakko kai mullakin on tuommosia saada.. :D
  Mistä noita saa muuten ostettua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mielettömän upea! Mulla muutama on tämän lisäksi mutta eiköhän ne riitä. :D Näitä saa tosiaan ostettua joko Fun lacquerin omilta sivuilta storenvystä tai sitten rainbow connectionin sivuilta! :)

   Poista
 3. Söde on lakkasävy! Mulla pari Ruby Wing termolakkaa, joita en oo vielä kokeillu kunnolla kynsille. Onhan ne ihan hauskoja tavallaan, vaikka loppujen lopuksihan sellaisen efektin luo tietty vaikka liukuvärjäämälläkin... mut ei tietenkään sitä lämpötilassa tapahtuvaa muutosta saa nähtyä silloin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo o kyllä totta. Ite en oo oikein ikinä vielä kunnolla opetellutkaan koko liukuvärjäämistä joten nää sopii mulle hyvin kunnes opettelen sen. :D Mulla on Ruby Wingiltä myös yksi termolakka joka odottaa testaamistaan.

   Ja tää lakkasävy on söötti! :)

   Poista