Kynsilakkani

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Tuijotuskynnet

Edellisessä postauksessa vilautinkin ostaneeni OPIn uutukaisvalkoisen Angel With A Leadfootin. Sen saavuttua sieluni huusi saada sitä välittömästi kynsille ja näin tapahtui. Näillä kynsillä aloitettiin se kuuluisa lomakin!

Ulkomailla bloggarit ovat kovasti kehuneet tätä uutukaisvalkoista ja itselläni heräsi mielenkiinto sen verran, että sitä oli testattava. Vaikka omistankin hyväksi todettuja valkoisia (mm. Essien Blanc ) on aina mukavaa löytää hyvä valkoinen lakka. Nyt oltiin siis todella jännän äärellä.

 Ensimmäinen kerros Angel With A Leadfootilla oli ihan ok mutta ajattelin kyllä tuleeko tästä yhtään mitään. Aavistuksen lirumainen koostumus tässä on mutta loppuviimein selvisin kahdella kerroksella! Lakkasin aikalailla normikerroksia, en siis mitään semiohuita tai semipaksuja, kultaisella keskitiellä mentiin. Kelpo valkoinen siis, suosittelen!

Nimettömiin, keskareihin ja peukaloihin lakkasin Angel With A Leadfootia yhden kerroksen koska paritin siihen päälle kaksi kerrosta OPIn ihanaa Muppets World Touria. Tässä lakassahan on jos jonkinmoista härpäkettä ja tavaraa onkin tässä runsaasti. Kaksi ohutta kerrosta lakkasin tällä ja kyllä oli vaikeaa noukkia nuita värillisiä hexejä pullosta.. Päällyslakan jätin kokonaan tämän lakan päältä pois ja pinta olikin ihanan karhea. :)

Lopuksi laitoin valkoisina oleviin kynsiin pitkästä aikaa siirtokuvat! En muista millon viimeksi olisin käyttänyt siirtokuvia mutta täytyy sanoa, että nyt se oli oikein mukavaa vaihtelua. Lopuksi näistä tuli lemppareimmat kynnet hetkeen. :)

OPI: Muppets World Tour x2 

OPI: Angel With A Leadfoot, Muppets World Tour


Onko joku muukin jo testannut tätä uutukaisvalkoista? :)

10 kommenttia:

 1. Mä luotan Ginan valkoiseen Essien sudilla. Tietty sitten pitää miettiä uusiksi kun saan nuo pari pulloa tyhjennettyä. :D
  Tuo Muppets World Tour näyttää tosi kauniilta valkoisen päällä, koko lakkaus on kyllä erittäin onnistunut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ginan valkoinen on myös tosi bueno! Muppets World Tour on ihana! Kiitos. <3 :)

   Poista
 2. Wow these look great together :-)

  VastaaPoista