Kynsilakkani

tiistai 22. heinäkuuta 2014

Macaroons

Lämmintä piisaa, stressaa mutta sentään kynnet on kuosissa! Sehän se on pääasia.. ;) Kesäloma on alkanut hyvin, eilen kävin piipahtamassa Jyväskylässä siskoni luona joten ihan auringossa ei vaan olla köllötelty. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa tonkimaan lakkalaatikoitakin jo muuttoa varten, voi stressi!

Tämänhetkiset kynnet on kuitenkin niin hemppikset, että ne vievät osan stressistä muualle. Mieleni halusi jotakin hempeää kynsille ja päädyin testaamaan Gina Tricotista ostamaani Candy Pinkiä, joka on vaaleanpunainen lakka kultaisella shimmerillä. Kynsille sudin lakkaa kaksi kerrosta joka juuri ja juuri peitti kynteni. Joihinkin kynsiin olisin voinut sutia kolme kerrosta mutta koska kärjet kuulsivat hyvin vienosti läpi, jätin kolmannen kerroksen lakkaamatta. Ei tosin moittimista lakassa, aivan ihana! :)

Ensin harkitsin leimaamista mutta päädyinkin tekemään glitter liu'un Loaded Lacquerin Fluffy Macaroonsilla, jota töpöttelin kynsille vanupuikon avulla. Kerrasaan ihana lakka, niin söpö! :3 Ensin en kynsistä perustanut sitten yhtään mutta nyt muutaman päivän näitä katselleena voin sanoa, että tykkään! :)
Loaded Lacquer: Fluffy Macaroons, Gina Tricot: Candy Pink

10 kommenttia: