Kynsilakkani

lauantai 19. heinäkuuta 2014

Vihreää kuin nurtsi

Kesälomalainen täällä vihdoin ohoi! Taas alkoi kahden viikon pätkä kesälomaa tai no oikeasti virallinen ensimmäinen lomapäivä on maanantaina.. mutta silti! Nyt on onneksi luvattu kunnon lomakelitkin joten saanee nauttia ihan huolella. JEE!

Nämä kynnet on reilun viikon takaa kun käytiin Porissa asuntonäytössä. Ja ei, asuntoa ei saatu vaikka se olisi ollutkin juuri hyvä meidän tarpeisiin! Syyskuussa tosiaan aloitan työt Porissa joten muutto sinne on piakkoin edessä. :) Etelä-Pohjanmaa jääkööt siis taakseen ja uudet kuviot odottavat. Stressi puskee päälle mutta onneksi tässä on vielä hetki aikaa löytää se asunto! Pian pitää kuitenkin irtisanoa nykyinenkin niin.. Hiki pukkaa jo otsalle pelkästä ajatuksestakin..

Kynsille valikoitui jo hetken tilaisuuttaan odottanut Kikon Sugar Mat 643 eli tuttavallisemmin Spring Green. Spring Green on vihreä hiekkalakka jonka seassa on runsaasti kultaista shimmeriä. Peitti hyvin kahdella kerroksella ja on rouhea! Tykkään kyllä kovasti, sointuu hyvin nurtsin kanssa yhteen. :) Kuvathan on auringossa otettu joten värihän ei näissä ole sitten yhtään kohdillaan. Tämänkin asian tajusin vasta nyt, viikon jälkeenpäin. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta. :)

Kiko: Sugar Mat 643- Spring Green


Onko muita lomalaisia? :)

16 kommenttia:

 1. Oi ei, Tuuri jää kauas :'(
  Toivottavasti asuntorintamalla tärppää!

  En ole koskaan kyseistä Kikoa edes nähnyt tai sitten vihreä ei ole lakkaajien suosiossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyllä hieman harmittaa! Onneksi sinne on tulevaisuudessa kuitenkin vain 3 tunnin ajomatka. ; D Tää lakka on ihana, suosittelen jos vihreästä tykkää! :)

   Ja kiitos, toivottavasti asuntorintamalla tärppäisi pian! :)

   Poista
 2. Katsoin että, he-hei KIKOlta on tullut uusia hiekkoja, mut ei ollutkaan :oP Kikon hiekat on kyllä tosi hyviä kuten lähestulkoon kaikki KIKOt ja tää Spring Green on IHANA! Eka loma viikko lopuillaan ja vielä olis kaksi edessä :o) Mukavaa lomaa sullekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun ainut hiekka kikolta ja tykkkäään!

   Kiitos,hyvää lomaa myös sulle! :)

   Poista
 3. Oh wow this looks really lovely! I really like it :-)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa Poriin :) Satakunnan kynsiharrastajat-ryhmä on myös olemassa facebookissa, meitä on kovasti vähän joten tervetuloa sinnekin!
  Kyllä Porissa pitäisi asuntoja olla, tosin joskus saattaa olla vähän kaukana. Suosittelen välttämään seuraavia kaupunginosia: Sampola-Väinölä-Pihlava - ainakin kerrostalojen osalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Innolla odotan Poriin kotiutumista! Joo, onhan noita asuntoja mutta kun kerralla löytyisi hyvä ettei hetken päästä tarvitsisi taas muuttaa. :) Nuin olen myös kuullut, että nuita suositellaan välttämään. :D Onkos Impola mimmoista asua, nuin kerrostalojen kannalta? :)

   Poista
  2. Impolassa voi olla myös aika levotonta niissä 7-kerroksisissa taloissa, 3-kerroksisista en osaa sanoa yhtään mitään. Keskustan tuntumassa alkaa olemaan jo hintaa noissa vuokrakämpissä, mutta mulla ei ole mitään käsitystä niiden hintatasosta :/

   Poista
  3. Tänään soittivat yhdestä asunnosta, Vähäraumalta, joten huomenna luultavasti selvinnee kuinka käy! :)

   Poista
  4. Nyt kuullostaa hyvältä, pidetään peukkuja! :)

   Poista