Kynsilakkani

maanantai 28. heinäkuuta 2014

Silmiinpistävää oranssia

Ihan ensimmäiseksi mun täytyy hehkuttaa, että me saatiin vihdoin asunto!!! Vuokraisäntä ajeli eilen tänne meille ja samalla kirjoitettiin vuokrasoppari ja saatiin avaimetkin jo käteen! Ihan mieletön helpotus, itsehän kun olin aivan varma ettei asuntoa varmaan löydy. Kyllä muuten laski stressi ihan mielettömästi ja tämän päivän oonkin viettänyt kaappeja tonkiessa. :D Lomaa on vielä tämä viikko ja sitten hurahdan nykyiselle työpaikalleni vielä neljäksi viikoksi jonka jälkeen meistä tulee porilaisia! Odotan innolla! :)

Lämmintä on ollut enkä juuri kynsiä ole tänä aikana lakkaillut. Eräänä iltana kun kämppä oli sen verran viilentynyt päätin ryhtyä lakkailemaan hyvä idea mielessäni. Lopuksi itse ideasta ei tullut mitään, ilmeisesti asunnossa piili kuitenkin lievä tropiikki joten suunnitelmat menivät uusiksi... Mentiin sitten taas siitä missä aita oli matalin. Kynsille pääsi ensimmäistä kertaa Color Clubin You Got Soul-Ar joka on toooodella oranssi! Siis niin räikeä, että ruskettunut ihonikin näytti paljon ruskettuneemmalta. Lakan seassa on glitteriä ja itse lakka kuivuu aavistuksen mattapintaiseksi. Kahdella kerroksella tämä peitti ja oli varsin mukava tuttavuus.

Päälle lisäsin Color Clubin samaisesta Starry Tempress kokoelmasta Starry Tempress Top Coattia tuomaan vähän lisää säihkettä kynsille. Simppelit kynnet mutta neonimaisuudensa ansiosta vetosivat meikäläiseen täysin. Kamerani ilmeisesti säikähti lakkaa ja vannon, että lakka on luonnossa räikeämpi!
Onko kukaan tehnyt tuttavuutta tähän lakkaan? 

6 kommenttia:

 1. Wiu, mitä lakkoja! Ja onnea asunnosta, tuuhan sit messiin Satakunnan alueen kynsimiitteihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kyllä niin helpotti kun saatiin asunto! :D Ei tarvihe ihan ulkosalla asustaa.. Totta maar tulen! \o Sellasessa en oo viä ikään ollu! :)

   Poista
 2. This looks really cool! I remember trying this and thinking it was okay, but I didn't use the top coat - maybe I should have! I looks good with it top coat and bring out the sparkles better :-)

  VastaaPoista
 3. Ihanan värinen lakka! :)


  http://jennidiamante.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tää on kyllä ehdoton kesälakka. :)

   Poista