Kynsilakkani

tiistai 3. joulukuuta 2013

Suosittu

Vihdoin sain eräs kaunis päivä lakattua kynnet! Muuten on vaivannut taas sellainen kynsimasis ettei tosikaan.. Ideat hukassa eikä koneeen ääressäkään ole kiinnostanut istua. Puuh. Oon teille tässä väsännyt kyllä sellaista kivaa ja yritänkin pian saada kaikki kasaan kyseistä juttua varten. :) Niin ne kynnet.

Koska olin menossa aamuvuoroon ja kello näytti jo niin paljon, että olisi täytynyt olla jo nukkumassa niin päädyin hyvin simppeliin ratkaisuun. Otin lakaksi Revlonin Popularin, hennohkon vaaleanpunaisen pohjavärin omaavan lakan jonka seassa on pientä ja isoa hopeista glitteriä. Lakkasin kyseisellä lakalla kaksi kerrosta ja kärjet jäivät kuultamaan lakkojen alta hieman. Kuvissa kärjet kuultavat kyllä paljon enemmän läpi kuin livenä.

Itseäni tämä ei kuitenkaan haitannut ollenkaan vaan kärkien kuultaminen lakan alta toi tähän lakkaukseen jonkinmoisen hemppis-fiiliksen. Popular levittyi ongelmitta ja kuivui ihan suht kiltissä ajassa. Ei mitenkään hirmu nopsaan muttei nyt aivan etanamaisestikaan. Jonkun toisen lakan päälle kerrostettaessa tämä olisi varmasti ollut bueno mutta meni loistavasti näinkin. :)Ihanille lukijoille oikein mahtavaa alkanutta joulukuuta! : )

4 kommenttia: