Kynsilakkani

maanantai 30. joulukuuta 2013

Uutukaisia perheessä

Tein tässä ennen joulua tilauksen Edgy Polishille koska siellä sattui olemaan Darling Divan lakat alennuksessa. Olin jo aiemmin himiöinyt muutamaa joten oli pakko käyttää tilaisuus hyväksi. Edgy Polish sijaitsee Ruotsissa joten tilatessa ei tarvitse huolehtia tulliin jäämisestä. Postikulut on hieman alle 7 e tilauksen koosta riippumatta ja oma tilaukseni saapui perille muutamassa päivässä. Varoitan kyllä, että kyseinen kauppa on pullollaan toinen toistaan ihanempia indielakkoja jotka voisi napsauttaa ostoskoriinsa! Niin, varoitin teitä kyllä. Samalla tässä kyllä jo katselin, että mitä mukavaa sieltä löytyisi itselleni. :D

Itsehän olisin voinut kotiuttaa ties kuinka monta lakkaa yhdellä kertaa mutta lopulta päädyin ottamaan kolme lakkaa. Hyväminä! Darling Divalta kotiutuin ihanaiset A Christmas Storyn ja Glacierin. Varsinkin Glacier on ihan mieletön ja kovasti suunnittelen lakkausta jo kyseisellä lakalla. :)

Samalla kotiutuin sitten Nail Pattern Boldnessin Glitter Foodin jota olin jo pidemmän aikaa suunnitellut ostavani. Kyseessähän on siis päällyslakka joka lakataan glitterlakan päälle tasoittamaan röpelöistä glitteriä. Ainakin tätä on kovasti kehuttu, että eiköhän tämä ihan toimivaa kamaa ole. Tätä Glitter Foodiahan vois myös käyttää pelastamaan glitterlakat, joidenka pohjalakka ei jaksa enää kannatella glittreitä ja glitterit ovat painuneet pohjalle muhimaan. Glitter Foodia kun lisää joukkoon niin pitäisi lakankin ruveta taas olemaan oma itsensä. Itse en tätä ole vielä testannut mutta odotan oikein innolla ensikertaamme. :)


Darling Diva: A Christmas Story, Glacier, Nail Pattern Boldness: Glitter Food


Tämä postaus ei sitten ole toteutettu minkäänmoisen yhteistyön kautta, olen vaan niin hiton innoissani! Ja käyn rutkasti ylikierroksilla valvotun yön jälkeen. Inhottavaa kun yövuorojen jälkeen jää vaihde päälle ja öiden valvominen jatkuu kotosalla.. Puuh. Ja jotten unohda niin Edgy Polishilla on muuten alennukset menossa.... ;) Itsehän en vielä sortunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti