Kynsilakkani

lauantai 21. joulukuuta 2013

Hot Like Wasabi

Tämä postaus on odottanut kirjoittamistaan ja julkaisemistaan jo tovin ja ajttelin sen nyt näpytellä kun alkoi viiden päivän vapaat! Tulee kyllä niin tarpeeseen ettei tosikaan. Tänään on vuorossa Harlow&Colta tilaamani Polished By KPT:n indielakka Hot Like Wasabi. Tätä himoitsin jo aiemminkin mutta silloin tämä oli loppuunmyyty. Onneksi kuitenkin vihdoin omistan tämän. (Pssst. Tätä löytyy kyllä vieläkin Harlowilta jos joku tähän ihastuu.... ;) )

Hot Like Wasabi on väriä vaihtava oliviinvihreä hololakka. Vaihtaa siis väriä kehon lämmön mukaan. Oli pirun haastavaa ottaa tästä lakasta kuvia kun näin "talvella" kädet ovat muutenkin kylmät jatkuvasti joten väriskaalan vaihtelua oli hankalaa saada esiin. Juoksin sitten keittön hanan ja valoboksin väliä tovin ja koirat tuijottaa hölmistyneenä vieressä, että mitä se mamma duunaa. :D

Hot Like Wasabi levittyi moitteetta ja riitti peittämään kynnet kahdella kerroksella. Lakka kesti kynsilläkin melkein viikon! Ihastuin niin tähän yksilöön, että piti laittaa toinen lakka tulemaan tältä merkiltä. Tykkään niiiiin kovin. :) Eli aloitetaas.

Käsien ollessa kylmät lakka on kauttaaltaan kauniin oliviinvihreä ja käsien ollessa lämpöiset lakka on sellainen vaaleahkompi vihreä. Tältä se siis näyttää "kylmänä".

Tässä välissä juoksin sitten ahkerana sen hanan ja valoboksin välillä. Juujuu, nyt on hyvä! EEEEIH. Ja eikun sama ralli uudestaan. Tässä muutamat otteet siitä mitä sain aikaiseksi nuiden juoksureissujen aikana. Ensimmäisessä näkyy jo pientä osviittaa siitä mitä tuleman pitää. Ja vesipalluroita.
Lisäsin kuvat koneelle ja meinasin, että kerkiän postauksen kirjoittamaan ulos ennenkuin lähdin töihin. Harmittelin kuvia koska niistä ei käynyt ilmi kunnollista värien vaihtelua.. Hetken kuitenkin postausta näpytellessäni katsoin kynsiä ja huomasin, että nytnytnyt se värien vaihtelu liukuvärimäisellä efektillä on täydellisimmillään! Eli ei muutakun nopsaan valoboksin alle ja tadaaa. Seuraavaksi siis näette lakan sellaisenaan mitä se pääasiassa minulla näyttäytyi. Niiiin upea, että sanat loppuvat justiinsa nyt.
LÄÄÄH.

Polished By KPT: Hot Like Wasabi

Ihana. Joulukynnet ajattelin huomenna väkertää joskin ensin keksisin, että millaiset tekisin.. Kynsienlaitto on vähän ollut taas retuperällä kun olen innostunut kahvakuulailemaan. :D Samalla otin taas sähkötupakan käyttööni ja hartaasti toivon ja yritän, että pääsisin tuosta röökinpolttelusta eroon.


Ihastuiko joku siellä ruudun toisella puolella? :)

10 kommenttia:

 1. On aikas söpöisen näköinen ... :)

  VastaaPoista
 2. Ihastui! Nam, mikä lakka! :) Menee kyllä toivelistalle.

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä kivalta tuo lakka, pitää laittaa tämä postaus korvan taakse :)

  Hei, kovasti tsemppiä siihen tupakanpolton lopetteluun. Itse olen lopettanut nelisen vuotta sitten, mutta tekee edelleen mieli savuja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hommaamaan. :) Niin on hankalaa.. Pariin otteeseen olen jo yrittänyt lopettaa mutta nyt toivon, että tosissaan onnistuisin. :)

   Poista