Kynsilakkani

tiistai 24. joulukuuta 2013

Joulukynnet part.1

Sain kuin sainkin aikaiseksi väsätä joulukynnet! Jopa kahdet erilaiset joista toiset syötän eetteristä ulos toivonmukaan huomenna. :) Nämä kynnet mitkä nyt esittelen olivat kynsilläni yhden illan syystä, että.. En kestänyt katsoa kun leimat olivat vinossa. :D Muuten tykkäsin näistä ihan sikana. :3

Lakaksi valikoituivat Essencen Floral Grunge- kokoelmasta valkoinen shimmerillä höystetty Lily Bloom. Lily Bloom peitti mainiosti kahdella kerroksella ja kuivui ihan suht sukkelasti. Harmitti vaan kun vienohkon kultainen shimmer ei kynsillä näkynytkään. Anyways, tykkäsin kovasti!

Toiseksi lakaksi valitsin The Joululakan, W7:n Red Dazzlen. Punaisella pohjalla punaista glitteriä, rakkautta. Tälläkin kaksi kerrosta piisasi kynsille.

Päätin sitten leimata pitkästä aikaa kun muistin tilanneeni ihan vain joulua varten MoYou:lta laattoja. Joten laataksi valikoitui Christmas Collection laatta 04. Leimathan tässä laatassa olivat kokokynnen kuvia mutta nokkelana päätin leimata vain kolmasosan yhdestä leimasta. Ja kyllä, toimihan tuo. :D Alla vielä kuva tuosta koko MoYou:n laatasta, ihan hillittömän ihania kuvia siinä! Itse leimasin siis tuolla vasemmasta yläkulmasta löytyvällä leimalla. (Ja laatta on nähtävästi sotkuinen kun käytin sitä toistamiseen.... )


MoYou: Christmas Collection- 04

Sitten niihin kynsiin. Tykkään niiiiiin kovin! Alla vielä pullokuvat lakoista ja Essencen shimmerikin siellä hieman pilkistää!

Essence: Lily Bloom, W7: Red DazzleTämän postauksen myötä lähden riisipuuron keittoon ja haluan toivottaa Rakkaille Lukijoilleni oikein ihanaa joulua! <3  : )

6 kommenttia:

 1. Oi, kun joskus itsekin jaksaisi leimailla useammin :D
  W7 näyttää aika paljon samalle kuin Models Ownin Scarlett Sparkle (olikohan tuo sen nimi?), mutta kynnet on ainakin jouluiset, älä polta puuroa pohjaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää koitan itteäni petrata leimaamaan enemmän. :D Puurosta tuli täydellistä! Jee!:D

   Poista
  2. Mieki haluaisin, mutta ei viitsi, laiskottaa, se on sottaista ja niin edelleen :D
   Riisipuuron keittäminen on haastavaa, itse olen polttanut sen aina pohjaan (toki koulussa sitä sai keittää useammin, mutta silti!).

   Poista
  3. Minä varmaan ensivuonna keitän sen pohjaan. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos eekku! Joulufiilis hukassa kyllä mutta ehkä se tästä. :) Vettä sataa tälläkin hetkellä. :D

   Poista