Kynsilakkani

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulukynnet part.2

Nyt esittelen teille kynnet joilla mentiinkin sitten jouluaatto ja edelleen nämä ovat hyppysissä. Nyt olen matkalla Jyväskylään ja näpyttelen tätä postausta luurillani. Ähky on.

Koska edellisen postauksen kynsien vinot leimat häiritsivät niin, että jouduin poistamaan ne kokonaan niin ajattelin testata onneani uudelleen. Joten toiset joulukynteni toteutin myös leimaamalla. Lakoiksi valikoitui China Glazen iiihana vihreä Running In Circles. Jessus kuinka kaunis lakka! Kaksi kerrosta piisasi peittämään tällä lakalla.

Toiseksi lakaksi valikoitui ihana joulunpunainen Golden Rosen matte 03. Kaksi kerrosta sudin tätäkin kynsilleni. Tykkään kyllä.

Leimat valkkasin taasen MoYou:n Christmas Plate 04:sta. Leimauslakaksi valkkasin Moyran 305:sen joka on kultainen foil-lakka. Leimasi paremmin kuin hyvin. Tykkään kyllä kovasti näistä kynsistä! :)
China Glaze: Running In Circles, Golden Rose: Matte 03, Moyra: Metal Effect 305


Onko kenelläkään muulla ähky?

6 kommenttia:

 1. Täällä ois sellanen maltillinen ähky, syötyä on tullu kyllä ja ilmeisen suolasta koska wc:ssä ei tarvii ravata...(!!) ;) Mutta ihme kyllä aattoiltana hautausmaalla pojat huomasivat että heillähän onkin jo taas nälkä, joten siitä sitten viritettiin taas eväät pöytään yön pikkutunneilla. :D

  Kivat kynnet, oikein jouluisilla väreillä! Hyvää pyhien jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouluun kyllä kuuluu se ähkyssä oleminen, nyt on onneksi olo jo normalisoitunut ja töihin palattu. :D

   Kiitos! Hyvin selvittiin pyhistäkin. ;D

   Poista
 2. Ihanat! :) Ja on todellakin ähky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja. :) Huh, oli ähky joo. :D Onneksi olo on nyt normaali. :)

   Poista