Kynsilakkani

maanantai 25. marraskuuta 2013

Katie Girl

Sain vihdoin aikaiseksi lakata kynnetkin ja nyt lakaksi valikoitui Superchic Lacquerin lakka Katie Girl. Lakassa on maidonvaalea pohja jonka seassa on sinistä, violettia, mustaa glitteriä sekä pientä hologlitteriä. Hologlitteri ei kylläkään kuvissa tule esille juuri millään tavalla. Itse lakka peitti mainiosti kahdella kerroksella ja kuivuikin nopeasti. Lakan työstäminenkin oli helppoa eivätkä glitterit jääneet törröttämään ollenkaan.

Ensimmäisessä kuvassa lakan väri on kohdillaan, muut kuvat ovat aavistuksen liian sinertäviä. Sinertävyydenkin tajusin vasta äsken mutta eiköhän näistä kuvista kuitenkin kukin tajua millainen tämä lakka on. :D Kynnetkin ovat venähtäneet melkoisen pitkiksi ja tarkoitus onkin ollut lyhentää niitä mutta en ole vielä saanut aikaiseksi. Ehkä pian saan sen(kin) aikaiseksi. Siirrytään nyt kuitenkin katsomaan kuvia tästä ihanaisesta lakasta. Olen kyllä aivan heikkona tällaisiin maidonvaaleisiin glittereillä höstettyyn lakkoihin..Superchic Lacquer: Katie Girl


Onko joku lukijoista heikkona tällaisiin lakkoihin? 

8 kommenttia:

  1. Minäminäminä! Minusta tuollaiset lakat ovat aivan ihania, sääli etten ainakaan vielä omista yhtäkään :D Tämäkin on niin kaunis ja talvinen että oih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että löytyi kohtalontovereita! :D Voi, sun täytyy hommata joku tämmönen lakka! Tai ehdottaa joulupukille. ;D Talvi tästä tulee kyllä mieleen nuine sinisine glittereineen. :)

      Poista