Kynsilakkani

perjantai 22. marraskuuta 2013

Tikut: Holot ja hiekat

Noniin, vihdoin päästään tähän tikkujen maailmaan. Lupasin jo tovit sitten esitteleväni tarkemmin tämän tikkukokoelmani. Eli lakkakokoelmani. Kuvasin sitten yhdessä illassa kaikki kun vihdoin sain inspiksen! Hyvä minä! Voin kyllä kertoa, että melkosta puuhaa sekin oli. No, toivottavasti kuvat passaavat teille lukijoillekin! :)

En millään viitsinyt ruveta näpsimään tikuista kunnolla erikseen kuvia koska näitä on ihan julmetusti. Nyt tosin tuli fiilis, että sellainen olisi ihan kivaa, joten ehkä sellaisen toteutan.. Ajankohdasta en kuitenkaan lupaa mitään. :) Omat tikkuni ovat renkaissa ja jokaisessa on vaihtelevat määrät tikkuja. Joissakin jopa vähän liikaa, joita sitten samalla karsin toisiin renkaisiin kuvien oton lomassa. Aikaa näiden kuvaamiseen silti meni, sitä ei käy kieltäminen. Ja tietysti valitsin ajankohdaksi parhaimman, oli kaksi tuntia aikaa kuvata ja muokata kuvat ennen töihin lähtöä. Siihen päälle tietysti kaikki muu mikä piti hoitaa ennen kuin läksin fillarilla polkemaan jäisiä katuja pitkin, led-lampun heiluessa toisessa kädessäni koska sillä tiellä vaan ei nyt satu olemaan katuvaloja. Hyvin kerkesin vaikka Salkkarit jäivätkin vähän väliin..

Niin ne tikut. Kaikki tikut majailevat omissa renkaissaan jonkinmoisessa tavaransäilytys lootassa. Tuonne ne mahtuu hyvin eikä tee edes tiukkaa! Joku kiva tanko olisi kyllä kiva missä nämä kaikki roikkuisivat mutta ehkä sitten uuteen asuntoon, kunhan tästä johonkin häivytään. :)Ensimmäisessä kuvassa on siniset ja vihreät holot. Sinisiä on reippaasti enemmän kuin vihreitä. Ja voi nyt, tässä vaiheessa alkoi harmittamaan kun en ottanut kunnon kuvia!  Sovitaan, että nämä antavat pientä esimakua tulevaan. :D


Seuraavassa renkaassa ovat taas ruskeat ja mustat holot. Ja lätkäisimpä tuonne sekaan uusimmat KBShimmereiden duo/multichromehololakatkin koska en yksinkertaisesti tiennyt mihin ne olisin änkenyt. :D Mustia hololakkoja on myös kertynyt jonkun verran.


Violetit holot. Näitä on myös kertynyt, no, reippaanlaisesti. :D Hololakat on vaan sellainen kompastuskivi meikäläiselle, että en vaan voi olla vastustamatta.


Tässä ovat sitten beigestä roosaan olevat holot. Täytyy myöntää, että nämä lakat ei millään tavalla ole sävyittäin. En vaan yksinkertaisesti hahmota minkä kuuluisi mihinkin väliin... Yllättävän vaikeaa se muuten on.


Punaiset ja fuchsian väriset holot ovat myös aikamoinen kompastuskivi.. Nom.


Hopeisia holojakin tuppaa aina kotiutumaan.. Ja hups, etualalle kuvaan onkin eksynyt aivan toisenvärinen holo. Nyt vasta huomasin tätä kuvaa katsellessani.


Sitten päästään näihin hiekka/tekstuurilakkoihin. Näitäkin on hieman päässyt kotiutumaan mutta tykkään kyllä kaikista kovasti! Minulla ei ainakaan nämä tule korvista pihalle vaikka näitä lakkoja tosi paljon onkin putkahdellut markkinoille eri merkeiltä. Katsokaa mikä säihke tuossa kuvassa!


Seuraavassa ja viimeisessä kuvassa onkin oikea hiekkalakkojen sateenkaari. :)
Uusille lukijoille oikein paljon tervetuloa! :3 Kertokaa nyt ihmeessä haluatteko vieläkin kattavamman esittelyn näistä lakoista eikä vain tällasia vähän sinnepäin juttuja? :D

10 kommenttia:

 1. Minä haluaisin nähdä kattavammankin esittelyn näistä, koska holot ja tekstuurit ovat minulle sellainen heikkous myöskin :D

  VastaaPoista
 2. uuuuuuuh kuinka paljon kimallusta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! :) Kyllä silmä lepää näitä kattellessa. Tai silmät. :D

   Poista
 3. Esittelyä vaan ;) niitähän on ööööö muutama :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja hei.. Tässä oli vasta holot ja tekstuurit...... :D

   Poista
 4. Voi kääk! Niin paljon niiiiiin kauniita lakkoja.

  Mä haluun noi kaikki kanssa :D

  VastaaPoista
 5. Aaaaa noi tekstuurit! Näitä kuvia vois vaan jäädä tuijottelemaan... 8) ♥♥

  VastaaPoista