Kynsilakkani

torstai 14. marraskuuta 2013

JulieG: Holiday Frosted Gum Drops

Edellisessä postauksessa esittelinkin jo yhden tilaamistani JulieG:n lakoista ja nyt esittelyyn pääsevät loput matkatoverit. Tilasin siis nämä kyseiset lakat Jesse's Girl Cosmeticsilta ja kuten jo kerroinkin niin paketti piipahti tullissa ennen minulle saapumistani. Tilauksen tein 23.10 ja 6.11 paketti oli minulla. Luultavasti olisi ollut nopeammin ellei tämä olisi tosiaan käynyt vieraissa ennen kotiintuloaan.

Jokainen lakka maksoi 4 dollaria ja posteja tälle koko satsille kertyi vähän reilu 18 dollaria. Kokonaisuudessaan nämä lakat posteineen kustantivat siis n. 40 e. Tulleja näistä jouduin maksamaan vähän reilut 8 e. Tilasin siis kaikki kuusi lakkaa Holiday Frosted Gum Drops- kokoelmasta ja lopuksi nappasin mukaan vielä kaksi normilakkaa.Ja sitten päästään pullokuviin. Gift Of Gold pääsikin jo kynsille ja pysyikin kynsillä 4 päivää. Ei moittimistä siis pysyvyydessäkään. :) Postaukseen pääset tästä. Ho Ho Ho on fuchsia/pinkki tekstuuri johon kyllä ihastuin samantien. :) Mistletoe taas puolestaan on vihreä tekstuuri.

JulieG: Gift Of Gold, Ho Ho Ho, Mistletoe

Ja sitten ylemmistä lakoista swatchit. Jokaisessa tikussa on kaksi kerrosta kyseistä lakkaa, joka riitti mainiosti peittämään tikut.


Ja sitten loput kolme kokoelmasta. Silver Bells on hopeinen tekstuuri. Sleigh Ride on sininen hiekkalakka ja tähän ihastuin myös aivan täydellä sydämellä! :) Sugar Plum Fairy on taasen puolestaan violetti hiekkalakka.

JulieG: Silver Bells, Sleigh Ride, Sugar Plum Fairy

Ja sitten swatchit, joissa näissäkin on kaksi kerrosta jokaista lakkaa. Koittakaa noteerata Sugar Plum Fairyn epämuodostunut tikku.. Huomasin sen vasta äsken tätä kuvaa katsellessani enkä jaksanut alkaa ottamaan uutta kuvaa. :DSitten katsastetaan vielä tilauksen loput kaksi lakkaa. Otin nämä tilaukseen mukaan aivan summanmutikassa enkä tiennyt juuri ollenkaan mitä tuleman pitää. Onnekseni nämä olivat oikein kauniit yksilöt, joten ei tarvinnut itkua tirauttaa. Little Fairy ja Sugar Rocks ovat molemmat ilmestyneet tänä vuonna ja ihastuttivat heti! Varsinkin Sugar Rocks on valloittava ja veikkaampa, että mustan lakan päällä tämä voisi näyttää upealta.
Swatcheja näistä ei nyt ole kun en muistanut ottaa koko kuvaa... Yritän muistaa ottaa näistäkin kuvat ja lisätä tänne myöhemmin. :)

JulieG: Little Fairy, Sugar Rocks
Edit: Tässä teille samoten swatchit Little Fairystä ja Sugar Rocksista. Molemmissa kaksi kerrosta lakkaa.Löytyikö mieleisiä? :) Ja kuinka moni meni jo sormet syyhyten näitä tilaamaan? Vai menikö kukaan? :D

12 kommenttia:

 1. Aaagh nuo kultainen, pinkki ja vihreä näyttää ihan syötävän hyviltä yhdessä! Kunnon jouluvibat! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten niin joulusat värit :D Tajusin vasta kun sanoit.:D

   Poista
 2. Niin ihania, erityisesti Sugar Plum Fairy on mun lemppari! Yritän olla ostamatta näitä ennen joulukuuta mutta en tiedä kauan kestän jos sä postaat näistä vielä lisää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakaan seuraava postaus ei ole näistä.:D Sugar Plum Fairy on kyllä herkku myös. :)

   Poista
 3. Uuu, ne näyttää tosi kivoille! :3

  VastaaPoista
 4. Ooh♥ mä en kestä! Saa nähdä pystynkö olla tilaamatta :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa ei löytynyt itsekuria yhtään näiden kohdalla.. :D

   Poista
 5. Oi ku ihanan näköisiä lakkoja

  VastaaPoista