Kynsilakkani

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Ostoksia part. 37

KBShimmeriltä ilmestyi uusia lakkoja ja olin yksi muiden joukosta jotka näitä kovasti hamusivat. Lakat tilasin Harlow&Co:lta mutta muutama lakka jäi vielä puuttumaan koska ne myytiin salamannopeasti loppuun. Yksi lakka jota himoitsen on ehdottomasti Snow Much Fun . Joskin kyllä tiedän monen muunkin sitä himoitsevan.. Ehkä vielä jonain päivänä saan hänet hyppysiini..

Itselleni tarttuivat mukaan Maybe Navy, Myth You Lots, Pretty In Punk ja Rollin' With The Chromies.

KBShimmer: Maybe Navy, Myth You Lots, Pretty In Punk, Rollin' With The Chromies

Ja sitten samaisista lakoista swatchit joissa jokaista lakkaa on kaksi kerrosta. Myth You Lots ja Rollin' With The Chromies muistuttavat hyvin pitkälti toisiaan...Facebookin kirpalta ostin sitten kauan himoitsemani Nubarin Prizen ja Reclaimin. Prize pyöri pitkään jo Ebayn ostoskopassa mutta nyt se on vihdoin minun! :)  Prize on mahtava pinkki hololakka ja Reclaim on taasen vihreä holo. Aivan mahtavia molemmat. :) Nämä myös ovat ensimmäiset Nubarin lakkani koskaan joten ihan hauska päästä testaamaan näitä kynsillekkin!


Kuinka moni hamusi myös nuita uutukaisia KBShimmereitä? :) 

10 kommenttia:

 1. Enpä ole tuolt mitään tilannut , ehkä vielä joskus ;)! Ihania lakkoja ja toi Nubarin Reclaim =<3! Nubar on loistava merkki !!!!

  VastaaPoista
 2. Uuuuuuh! Mä haluisin hamuta nyt edes jotain nättejä KBShimmereitä, koska mulla ei ole yhtään. Paljonko sulla tuli noiden neljän lakan postikuluiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noille tuli postareita 9,10 $. :) KBShimmereillä on kyllä pirun nättejä lakkoja.

   Poista
  2. No toipa ei ole edes paha! Voisin ehkä joululahjaksi vinkata miehelle ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos eekku.:) Tykkään myös kovin.

   Poista
 4. Hamusin joo, mutta en saanut kaikkia tarvitsemiani joten en sitten tilannut ainuttakaan... Ihania ovat nuo KBShimmerit!
  Nubaritkin on tuttuja tapauksia: Prize löytyy iteltäkin ja Reclaimia oon joskus haaveksinut, mutta se on sitten jäänyt kotiuttamatta. Nättejä molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä kyllä himos niin moni etten ihmettele jos et saanut mitä halusit.:( Re-stockia ootellessa.. Reclaimiakin mietin pitkään mutta en ikinä ole saanut aikaiseksi tilata.:p

   Poista