Kynsilakkani

maanantai 11. marraskuuta 2013

Kultaista tekstuuria

Bongasin tässä jokunen tovi sitten Instagramista, että JulieG:lta oli ilmestynyt uusi tekstuurikokoelma. Suuntasin siis pikana Jesse's Girl Cosmeticsin sivuille ja laitoin kyseisen kokoelman tulemaan kotia! Holiday Frosted Gum Drops nimeä kantava kokoelma sisältää kaikenkaikkiaan kuusi tekstuurilakkaa, joista kynsille pääsi heti niistä yksi. Gift Of Gold on kultainen hiekkalakka, joka peitti mainiosti kahdella kerroksella. Toki yksi paksuhko kerros olisi saattanut piisata mutta suosin ohuempia kerroksia. Gift Of Gold levittyi mainiosti ja kuivuessaan tämä on erittäin karhea. Kynsiä yhteen hangatessa kuulostaa siltä kuin hiekkapaperia tosissaan hiottaisiin yhteen. :D

Ja jotta elämässä olisi jännitystä niin tämä paketti piipahti tullissa. Ensimmäistä kertaa ikinä joku tilaamani paketti jäi tulliin mutta onnekseni muistin Mimosan tehneen äärimmäisen hyvän postauksen siitä kuinka toimia jos paketti tulliin nasahtaa. Mimosan kirjoittamiin ohjeisiin pääset tästä. Kiitos siis Mimosalle hyvistä ohjeista! :) Paketti päätyi sitten käsiini mutta loput lakat esittelen seuraavalla kerralla. Nyt kuitenkin katsotaan miltä se Gift Of Gold näyttää.

JulieG- Gift Of Gold

 I H A N A !


Ihastuiko joku muu? : )

8 kommenttia:

 1. Mulla on 5 Julie Geen hiekkaa, joten jään innolla odottamaan tulevia postauksiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään näiden tekstuureista ihan mielettömästi! :)

   Poista
 2. Oon tässä jo monta päivää miettinyt että lähtiskö tilaus tuonne Jesse's Girlille :D Ihania tekstuureja eikä edes kovin kalliita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä sanosin, että tilaa tilaa.; D Ei ole kyllä hinnalla pilattu näitä.:) Ja näissä on kunnon karheus!:)

   Poista