Kynsilakkani

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Oranssia ja mustavalkoista

Tovi sitten Ebaystä kotiutui minulle OPIn DS Luxurious, aivan mahtavan upea oranssi kultaisella shimmerillä. Tämän kotiuduttua tajusin, että samanmoisen olen jossakin nähnyt.. Ja sitten muistin omistamani China Glazen Rivetingin. Nämä kaksi lakkaa ovat niin lähellä toisiaan, mutta menkööt nyt hetken. :D Katsotaan sitten hetken päästä kummasta luovun.

Sudin kynsilleni kaksi kerrosta Luxuriousta ( hitto, että on vaikea nimi kirjoittaa...) joka riitti hyvin peittämään kynteni. Lakka kuivui nopsaan, ei moittimista. Näiden lakkojen oltua kynsillä muutaman päivän lisäsin sitten päälle kaveriksi Maybellinen Chalk Dustia yhden kerroksen. Chalk Dustissa on erikokoisia valkoisia ja mustia glittereitä kirkkaalla pohjalla. Näitä mustavalkoisia lakkoja onkin kertynyt muutama joten voisin niistä vääntää vaikka vertailupostauksen! :) Kuitenkin, tykkäsin kaikessa yksinkertaisuudessaan kovasti näistä kynsistä! Ja lääh, tuo Luxurious on upea!







Ja tajusinpas tuossa eräs päivä, että blogillekin on tullut viime kuussa jo yksi vuosi täyteen! :) Siispä teillekin rakkaat lukijat on jossakin vaiheessa tulossa pientä mukavaa... ; )

6 kommenttia:

  1. kivat kynnet ja onnea 1v blogille

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kovasti miellyttivät omaakin silmää vaikka olivatkin näin simppelit. :)

      Poista
  3. Oih onpa ihanat nämä kynnet! ^__^ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Katri. :3 Nää oli kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kivat kynnet aikoihin. :D

      Poista