Kynsilakkani

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Rauhallinen oppositio

Vappu mentiin näillä kynsillä, kovin ovat värittömät kyllä. :D En jaksanut alkaa näpertemään vappupalloja serpentiineineen. Vappu muutenkin meni töissä ja kuskina ollessa, ihan kivasti siis kuitenkin. :D Mieheke oli sitten kovin kiinnostunut minkä nimisellä lakalla juuri lakkaan, vastasin lakkaavani Peaceful Oppositionilla. "Ompa kummallinen merkki lakalla...:" Tuumasin merkin olevan Orly, johon mies tuumasikin sitten lakan nimen olevan outo. " Rauhallinen oppositio.. On siinäkin nimi. Onko sillä joku merkityskin? " Niin, siitä otsikko tulee.

Peaceful Oppositionissa on maidonvalkea pohja, jossa on seassa mm. hopeista neliöglitteriä. <3 Rakastuin tähän kovin. Kynsille laitoin tätä kolme kerrosta ja hiemanhan nuo kynsien kärjet kuultavat vieläkin läpi. Itseäni se ei ainakaan häirinnyt, kun eivät niin selvästi sieltä lakkojen alta paistaneet. :)Tämä lakka vaan on niin kaunis.
Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Orly- Peaceful Opposition
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat

Mitäs mieltä lakasta? :)

8 kommenttia:

 1. Simppelin kaunis on ja noi nimet on kyllä joskus iso ? ;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on aivan ihana!:) Joskus kyllä laittaa mietityttään lakkojen nimet..:D

   Poista
 2. Nättiä! Jotenkin minä, joka oon aina tykännyt tummista, voimakkaista ja räikeistä väreistä, olen nyt ihastunut täysin just tollaisiin vähän huomaamattomampiin ja herkkiin lakkoihin. Nää on kyllä niin suloiset!

  VastaaPoista
 3. Mä harkitsen vakavasti tän lakan ostoa kyllä, se näyttää ihanalta!

  VastaaPoista
 4. Tämä oli saatava kyllä heti kun ilmestyi kauppoihin, mutta voi miksi olen unohtanut tätä käyttää! Viikonlopun bilekynsien jälkeen lakkaan kyllä tällä. :) Oikeastaan Peaceful Opposition oli ainoa joka tuosta kokoelmasta kiinnosti, oli niin uniikki ja kaunis! Tuossa lakassa ei tosiaan kärkien läpikuultaminen haittaa, vaikka yleensä sitä inhoankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ihastuin tähän ihan täyttä häkää. :)

   Poista