Kynsilakkani

torstai 9. toukokuuta 2013

Granny Smith

Nämä kynnet olivat joskus vapun aikaan kynsillä, taisi olla juuri ennen vappua. Lakaksi valikoitui Roseroseshopista tilaamani Skin Foodin Green Apple. Green Applesta tuli heti mieleen Granny Smith omenoiden väri! :D Ja ne muuten on parhaita omenoita mitä olla voi. Toisaalta väri voisi muistuttaa hieman sammakkoakin, mutta enempi se muistuttaa Grannyä. Peitti hyvin kahdella kerroksella.

Kaveriksi valikoitui Etude Housen Sweet Bonbon, jossa on sinistä, vihreää, violettia, pinkkiä ja punaista hexglitteriä. Glittereitä saa kyllä hieman onkia pullosta, mutta ei tuo haitannut menoa. Onhan se erikoinen ja söpö. Tätä on kynsille vetäisty kerran. Hieman lakat kupliintuivat, mutta huomasin sen itseasiassa vasta nyt. :D En siis oikein ole kerennyt kynsiäni tiirailemaan... Kyllähän nämä ihan kivat oli, mutta muistelisin näiden majailleen kynsilläni vuorokauden ja sitten lähtivät vaihtoon.

Käytetyt tuotteet:

- Aluslakka: Avon- 24k Gold Strenght
- Skin Food- Green Apple
- Etude House- Sweet Bonbon
- Pikakuivattaja: Cesars Secrets Rapid Dry Top Coat


Ja hiljaiselo blogin puolella on johtunut täysin taas töistä.. Kone on ollut monta päivää kiinni ja tabilla en rupea postauksia kirjoittelemaan. :D Yövuoroja kuitenkin taas edessä, joten sillon tulee kirjoitettua. :) Syvimmät pahoitteluni kuitenkin, hengissä ollaan! :D

2 kommenttia:

  1. Ompas kivat! Hyvin sopii noi glitterit tohon ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee mieleen jotkut vappupallot. :D Mutta kiitos Fani! :)

      Poista