Kynsilakkani

perjantai 17. toukokuuta 2013

Pilvissä

Ensimmäistä kertaa tein kynsilleni pilvimanikyyrin! Olen monta kertaa miettinyt, että pitäisi tehdä, mutta luultavasti olen ollut liian laiska siihen hommaan. Nyt sitten ajattelin sen toteuttaa, eikä itse tekoon mennyt aikaa kuin ehkä 10 minuuttia.. :D Saatoin ehkä hosuakkin, niinkuin kynsistä saattaa ehkä huomata. Oli kivaa pitkästä aikaa kokeilla jotakin oikeasti itselleen uutta. :) Pitäisi vain useammin uskaltautua, eihän sitä opi jos ei kokeile.

Lakaksi valikoitui kolme vihreää lakkaa, koska kuulun facebookissa Lakkaushaaste- ryhmään, jossa tämän viikon teemana oli vihreät kynnet. Lakoiksi valitsin Laylan Mojito Madnessin, joka on magneettilakka, mutta ei toki estä käyttämästä sitä ilman magnetoitumista. Mojito Madnessilla lakkasin pilven ylimmän reunan. Yksi kerros riitti tähän hommaan. Toiseksi lakaksi valitsin Orlyn Lucky Duckin, jota myöskin riitti yksi kerros. Kolmanneksi lakaksi tekaisin oman frankenin! Tarina mitä franken sisältää on kerrottuna alempana. Tätä laitoin kaksi kerrosta.

Itse tykkäsin näistä kovasti, vaikka joistain kynsistä huomaa pilvien reunojen olevan enempi suoria kuin kaarevia.. Annettakoon se anteeksi, kun ensimmäistä kertaa tein tätä pilvimania. :) Täytynee toistekin testata tätä!

Sitten lähikuvassa tuo jo kynsillä esiintynyt franken, jonka tein muutama päivä sitten. Halusin suunnattomasti keltaisen hololakan ja päätin sitten kokeilla sen tekoa itse. Otin tyhjän lakkapullon esille ja kaadoin sinne Color Clubin Almoust Famousia, jonka perään heitin Perfectin hopeista hololakkaa H2. No, ei se ihan onnistunut kuin olin ajatellut. Color Clubin lakka muuttui Perfectin lakan myötä tuollaiseksi limenvihreäksi.. Ei siinä, ei siitä holoefektistäkään tullut ihan sellainen kuin ajattelin. Kaikesta huolimatta tästä lakasta tuli aika kiva! :)


Käytetyt tuotteet:

-Aluslakka: Sally Hansen- Insta Brite
- Layla- Mojito Madness
- Orly-Lucky Duck
- Franken
- Pikakuivattaja: Cesarsin


Mielipiteitä pilvistä tai frankenista? :)

4 kommenttia:

 1. Siistit pilvet oot tehnyt ja värit passaa hyvin vuodenaikaankin... aurinkoa ja viherrystä! Enkä voi olla kehumatta että mua miellyttää taas nää valoisat etusuunnan valokuvatkin vielä näistä kynsistä... :) Näyttää siis tosi hyvälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Olin aina ajatellut pilvimanin teon olevan paljon vaikeampi, mutta ei se sitten ollutkaan. :D

   Poista
 2. Oot onnistunu tosi hyvin ekaks kerraks :o Aina ku mä koitan jotain ekaa kertaa niin tulos on katasrofi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Fani. :) No jos jossakin tulis katastrofi meikäläisen kohdalla niin se olis vesimarmoroinnissa..:D

   Poista